LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Naučite pisati sažete projektne prijedloge na radionici u Splitu

Sudionici će imati priliku naučiti kako strukturirati i prezentirati svoje projektne ideje na sažet i uvjerljiv način.

Sudionici će imati priliku naučiti kako strukturirati i prezentirati svoje projektne ideje na sažet i uvjerljiv način.

Odjel za znanost i inovacije Sveučilišta u Splitu najavljuje novi ciklus radionica usmjerenih na pisanje projektnih prijedloga i pripremu patentnih prijava. Te radionice namijenjene su svima koji žele unaprijediti svoje vještine u kreiranju uspješnih prijedloga i prijava, te dobiti vrijedne savjete od iskusnih stručnjaka.

Prva radionica, Izrada projektnog prijedloga na jednoj stranici, u ovom ciklusu fokusirat će se na osmišljavanje projektne prijave u formi one page proposala. Taj format sve je popularniji zbog svoje učinkovitosti i jasnoće, a sudionici će imati priliku naučiti kako strukturirati i prezentirati svoje projektne ideje na sažet i uvjerljiv način. Radionicu će voditi Bruna Paušić, voditeljica Odjeljka za pripremu projekata, koja će podijeliti svoje bogato iskustvo i praktične savjete za izradu uspješnih projektnih prijedloga. 

Uskoro započinje obnova splitskog Hostela Spinut. Evo kako bi trebao izgledati



Radionica će se održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, u dvorani A126, 15. srpnja 2024. godine, u 11 sati. Svi zainteresirani pozvani su da potvrde svoje sudjelovanje ispunjavanjem registracijskog obrasca.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: UNSPLASH