LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bez debelih jakni

Za Novu godinu očekuje nas gotovo proljetno vrijeme

Iako neće biti snijega ni pravog blagdanskog vremena, srećom nisu najavljene niti padaline pa je dobra zabava zagarantirana.

Iako neće biti snijega ni pravog blagdanskog vremena, srećom nisu najavljene niti padaline pa je dobra zabava zagarantirana.

Prema Državnom hidrometeorološkom zavodu, na Staru i Novu godinu očekuje nas gotovo proljetna anticiklona, s temperaturama koje će ponegdje dosezati i preko 15 stupnjeva.

U Zagrebu će tako u noći biti 6, ali na Novu godinu i do 12 Celzija. Pravo zimsko vrijeme neće dočekati čak ni Lika, gdje u noći temperatura neće pasti ispod nule, a na Staru će godinu biti sunčano uz 16 stupnjeva.

Slavonija po dnevnim maksimalcima stoji slično, ali je noć nešto toplija: tako će Osječani moći slaviti na ugodnih 10 stupnjeva. Najtoplije će, očekivano, biti u Dalmaciji, gdje u noći temperatura također neće pasti puno ispod 10, a po danu će ići preko 15.

Iako raspoloženje što se vremena tiče neće biti osobito blagdansko, dobra je vijest da neće biti kiše. Tako će oni koji slave vani, ili odluče produžiti slavlje, moći uživati na ugodnim temperaturama.

Podsjećamo, ugostiteljski objekti će raditi produženo.
FOTO: UNSPLASH