LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Odbjegla nevjesta”

VIDEO: „Nestala” 17-godišnjakinja opet na YouTubeu, poručuje da se ne vraća kući

– Ante i ja sad živimo zajedno i nadam se da ste se već pomirili s tim. – poručila je Ana K.

– Ante i ja sad živimo zajedno i nadam se da ste se već pomirili s tim. – poručila je Ana K.

17-godišnja Ana K. ponovno se s Antom V., s kojim se nalazi, oglasila na YouTubeu. Ovog su puta objavili video naziva Odbjegla nevjesta

Osvrnuli su se na činjenicu da im je prethodni video uklonjen s YouTubea, pri čemu je Vladović istaknuo:
– Policija nas poziva na povjerenje, a snimka na kojoj se javno spominje zlostavljanje njima ne vrijedi ništa. Kad netko stavi snimku s plastičnim oružjem, to im itekako vrijedi. Ta osoba bude privedena, ispitana, odrede joj kaznu – tako da od tih razno raznih službi nema ništa.
Djevojka je pak poručila da je odlučila uzeti stvari u svoje ruke: 
– Ante i ja sad živimo zajedno i nadam se da ste se već pomirili s tim. 
Najavili su i novi video u kojem će pokazati kako im je pas upropastio snimanje. 


Podsjetimo, od kraja veljače intenzivno se tragalo za 17-godišnjakinjom koja se nije vratila doma u Dicmo iz škole u Splitu, a koja se stoga vodila kao nestala. Da je živa i da nije oteta, doznalo se na upravo na YouTubeu.  Naime, muškarac s kojime se nalazi objavio je video u trajanju od 8:48 minuta u kojem s njom obrazlaže razloge nestanka. Naveli su da je zapravo dobrovoljno otišla.

– Nas dvoje završili smo tu gdje jesmo zbog loših ljudi koji upravljaju tuđim životima. Mi nismo imali druge opcije, zato smo ovo napravili. Nisam ovo napravio iz hira, već da Ani vratim slobodu. Zaključali su je, maltretirali psihički i fizički. – izjavio je tada  Ante.

Ana je istaknula da je majku zvala svaki dan, ali da je ona kasnije odbijala njezine pozive. Taj je video uklonjen, a novi je moguće pogledati u nastavku.

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE