LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rođendanska proslava

Vesela proslava 5. rođendana maštovite Ulice snova

Iako danas prevladava mišljenje kako je u Hrvatskoj teško pokrenuti vlastiti posao i raditi ono što volite, Magdalena Bešker pokazala je da se može. Potrebno je samo malo hrabrosti, ideje i kreativnosti.

Iako danas prevladava mišljenje kako je u Hrvatskoj teško pokrenuti vlastiti posao i raditi ono što volite, Magdalena Bešker pokazala je da se može. Potrebno je samo malo hrabrosti, ideje i kreativnosti.

Prije pet godina, 10. studenog 2011, mlada dizajnerica Magdalena Bešker pokrenula je projekt koji se pretvorio u Ulicu snova – tvrtku koja se ističe kreativnošću i originalnošću. Sve je počelo s personaliziranim planerom – maštovitim domaćim proizvodom prepunim originalnih ideja i kreacija prilagođenim svakom pojedinom kupcu. Danas Ulica snova uz personalizirane planere nudi bilježnice, rokovnike, kemijske olovke, etuije za putovnice te dnevnik putovanja.

Upravo je personalizacija artikla ono što privlači kupce, ne samo u Hrvatskoj, već i u okolnim zemljama. Naime, svaki kupac može odabrati boju artikla i tekst koji će biti otisnut na njemu – ime, prezime, omiljeni citat, riječi motivacije i slično.

Povodom 5. rođendana Ulice snova, u četvrtak, 10. studenoga, održala se proslava rođendana u slastičarnici Cukeraj u Zagrebu. Suprotno rođendanskom običaju, Magdalena je više poklona podijelila nego primila – u skladu s cijelom tvrtkom – personaliziranih. Uz to, u nekoliko je rečenica s nama podijelila ukupni dojam svojega petogodišnjeg poduzetničkog iskustva:

 – Bilo je puno uspona i padova. Bilo je lijepih i malo manje lijepih stvari. Preživjelo se. Jako sam sretna što je na koncu tako lijepo ispalo.

Istaknula je prednosti vođenja vlastitoga posla jer si sama organizira radno vrijeme i određuje izgled proizvoda, a što je najvažnije, uživa u tome što radi.

FOTO: Ulica snova; Natalija Mišić i Magdalena Bešker

Saznali smo i koje se inovacije spremaju – planer za vjenčanja. Natalija Mišić, dizajnerica najnovijeg planera, najljepšeg dosad, i Magdalena otkrile su kako će planer vjenčanja biti vrlo opsežan, sa svim potrebnim informacijama: – Bit će to jako dobar planer. U rangu s ovim planerom. – rekla je Magdalena. Postoji i mogućnost izrade studentskog planera:

– Ideja ima puno više nego vremena. – istaknula je Natalija.

Plan je za iduću godinu proširiti se na ostatak Europe, počevši s Austrijom i Njemačkom, te tako zaposliti još više novih kreativaca.

Svi se artikli mogu naručiti putem službene Facebook stranice ili mrežne stranice Ulice snova.

FOTO: ULICA SNOVA