LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UKROAK S POTREBAMA

Učenici i djelatnici Hoteljersko-turističke škole uselili u novi suvremeno opremljeni prostor

Riječ je o rekonstrukciji objekta bivšeg Učeničkog doma Luke Botića

Riječ je o rekonstrukciji objekta bivšeg Učeničkog doma Luke Botića

Svakog 27. rujna se obilježava Svjetski dan turizma, a paralelno s time Hoteljersko-turistička škola iz Zagreba bilježava i Dan škole. Međutim, jučerašnji dan učenicima i djelatnicima HTŠ-a nije bio poseban samo zbog obilježavanja Dana škola, već i zbog toga što su se učenici i djelatnici Hoteljersko-turističke preselili u nove prostore.

Prisjetimo se, riječ je o rekonstrukciji objekta bivšeg Učeničkog doma Luke Botića, koji je od jučer postao lokacija Hoteljersko turističke škole.

S početkom nove nastavne godine, Hotelijersko-turistička škola dobila je svoj novi, trajni dom. Objekti škole su rekonstruirani, statički ojačani, energetski obnovljeni te moderno opremljeni, a ukupna vrijednost investicije je 50,8 milijuna kuna“, rekao je uoči otvaranja gradonačelnik Tomašević.

Istaknuo je i kako turizam ima visoki udio u našem BDP-u te je zbog toga važnost turističkih djelatnika važna, ne samo za Zagreb, već i cijelu Hrvatsku. U novim uvjetima će, vjeruje se, obrazovanje samo dobiti na izvedbenoj kvaliteti.

 

FOTO: GRAD ZAGREB