LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TRUD IZ OSNOVNJAKA

U Orahovici najbolji učenici nagrađeni mobilnim uređajima

Ovo je nagrada za trud koji su učenici uložili u osnovnoj školi, a riječ je o učenicima koji su se upisali u deficitarna zanimanja.

Ovo je nagrada za trud koji su učenici uložili u osnovnoj školi, a riječ je o učenicima koji su se upisali u deficitarna zanimanja.

Grad Orahovica nastavio je trend nagrađivanja najboljih učenika  prvih razreda Srednje škole Stjepan Ivšić. Nagrađuju se učenici koji su s najboljim prosjekom upisali određenu školu, odnosno smjer, a nagrade su mobilni uređaji.
Ovo je nagrada za trud koji su učenici uložili u osnovnoj školi, a riječ je o učenicima koji su se upisali u deficitarna zanimanja. Ove godine imamo 18 učenika i to iz smjerova vodoinstalater, voćar- vinogradar-vinar te kuhar i konobar, a to su učenici koji su bili prvoplasirani na upisu. Čestitam svima i želim nam zajedničku obostranu suradnju u našoj školi, rekao je v.d. ravnatelja orahovačke srednje škole Davor Jeger, prenosi ICV.

Učenicima s najboljim prosjekom nagrade je uručio gradonačelnik Saša Rister, a mobitelu su dodijeljeni upravo u prostorima školskih učionica, koje su i samog gradonačelnika vratile u školske dane.
I ja sam nekada sjedio u ovim klupama i bio na vašem mjestu, a sada evo ne mogu biti sretniji da vama koji ste uspješni uručim zaslužene nagrade. Želim da učenici ove mobitele koriste u svakodnevnom životu, naravno ponajviše za školske potrebe. Želim im svima puno uspjeha u školovanju i kamo sreće da većina vas ostane u Orahovici jednog dana kao zaposleni, rekao je gradonačelnik Orahovice Saša Rister.
Mobitele su kao nagradu dobili voćari-vinogradari-vinari Deimian Both, Gabrijela Cahun, Marijan Filipović, Marino Filipović, Lucija Koprivica i Jan Kovač, kuhari Josip Pačarek, Gabrijela Smokrović, Antonela Straka, David Sudarić i Ivana Zeman, konobari Ivana brekalo i Antonija Đurđević te vodoinstalateri Sven Bošnjak, Bruno Brkić, David Golik, Josip Grgurić i Tin Matišić.