LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterski centar Zagreb i Ženska soba

Traju prijave na dvodnevni trening o seksualnom uznemiravanju na društvenim mrežama

Prijavite se na trening #sherajmoodgovorno na kojem ćete naučiti mnogo o temama seksualnog nasilja, seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja na društvenim mrežama te o metodama rada s mladima.

Prijavite se na trening #sherajmoodgovorno na kojem ćete naučiti mnogo o temama seksualnog nasilja, seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja na društvenim mrežama te o metodama rada s mladima.

Volonterski centar Zagreb i Ženska soba - Centar za seksualna prava organiziraju dvodnevni trening pod nazivom #shareajmoodgovorno. Trening će se održati 3. i 4. ožujka 2017. na adresi Maksimirska 51a, u prostorijama Ženske sobe.

Trening je kombinacija radionica i predavanja, a obrađivat će se teme seksualnog nasilja, seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja na društvenim mrežama te metode rada s mladima. Sudjelovanje je besplatno, a osiguran je i ručak za sve polaznike. Trening će voditi Maja Vukmanić Rajter, socijalna pedagoginja, i Anamaria Drožđan-Kranjčec, diplomirana pravnica, trenerice s višegodišnjim iskustvom u radu na problematici seksualnog nasilja i rodne diskriminacije.

Prijave su prvotno bile otvorene do 24. veljače, no rok je produžen pa se možete prijaviti do 28. veljače 2017. do 12h, stoga požurite. Prijavljene osobe obvezne su prisustvovati tijekom cijelog trajanja treninga. Po završetku treninga polaznici su dužni i održati dvije radionice za djecu i mlade u jednoj od partnerskih škola (Zagreb,  Daruvar i  Novska) na temu prevencije seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja na društvenim mrežama, i to najkasnije do kraja svibnja 2017. godine Sudionici će na treningu potpisati ugovor o volontiranju i pisanu izjavu da nisu kazneno osuđivani te da se protiv njih ne vodi kazneni postupak te će po izvršenim obvezama primiti potvrdu o završenom treningu i provedenim radionicama.

Nakon prijave na trening u bazi Volonterskog centra potrebno je do isteka roka na e-mail Ženske sobe zenska.soba@zenskasoba.hr poslati životopis i ispunjenu prijavnicu koju možete preuzeti na poveznici.