LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna pomoć

Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla” i 24 ugostiteljska objekta u Gospiću u akciji za Šimuna Petra

Za dječaka Šimuna Petra Marunu organiziran je humanitarni koncert u Gospiću, a donacije se prikupljaju i u kutijama koje se nalaze u 24 ugostiteljska objekta.

Za dječaka Šimuna Petra Marunu organiziran je humanitarni koncert u Gospiću, a donacije se prikupljaju i u kutijama koje se nalaze u 24 ugostiteljska objekta.

Studentski zbor i Alumni klub Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću pokrenuli su humanitarnu akciju da bi pomogli Šimunu Petru Maruni iz Maslenice, bratu njihova prijatelja, bivšeg studenta ovoga Veleučilišta. Naime, dječak se već 8 godina bori s tumorom.

Kako bi dječaku i njegovoj obitelji financijski pripomogli, organizirali su humanitarni koncert u Jump baru u Gospiću, zakazan za 13. travnja u 22 sata. K tome, poslali su apel za donaciju poduzetnicima s područja grada Gospića, a akciji su se odazvala 24 ugostiteljska objekta.

Ove će subote, tako, od 9 do 12 sati, café-bar Enigma i café-bar Forum prihode od prodaje kave donirati za potrebe Šimuna Petra. Bistro & Pizzeria Tomislav prihod od prodaje pizza koji zaradi od 9 do 13 sati  također poklanja dječaku. Uz navedene lokacije, donatorske kutije nalazit će se na sljedećima: Jump bar, café-bar Feniks, café-bar Forum, café-bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Eurocaffe, disco club Amadeus, Mali caffe, café-bar Spectaculum, Bistro & Wine bar Travel, café-bar Team, Caffe Bonus, café-bar In, café-bar Bevanda, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA.

Donaciju je moguće uplatiti i na račun: HR5924070003104986160 / OTP BANKA – OTPVHR2X Swiss code / Šimun Petar Maruna / adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica. 

FOTO: PINTEREST