LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Škola za život

Stranica zbog koje je Divjak prozvala MZO sada radi – razlog pada navodno je neplaćanje!

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs ne zna zašto je pala stranica Škole za život te demantira izjavu da je razlog neizvršavanje obaveza od strane MZO-a.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs ne zna zašto je pala stranica Škole za život te demantira izjavu da je razlog neizvršavanje obaveza od strane MZO-a.

Tijekom vikenda pala je stranica Škole za život na kojoj su, kako kaže ministrica Divjak, materijali u koje je stotine ljudi uložilo svoj trud i vrijeme. Zašto je do toga došlo ne zna ni ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, prenosi N1.
Vezano: Ugašena stranica s tisućama videolekcija – Divjak: „Oni koji ne znaju graditi, u rušenju su dobri”
Reporter N1 televizije ministru je nakon odgovora da ne zna zašto je stranica pala rekao da je tvrtka s kojom je MZO potpisao ugovor navela da ministarstvo nije izvršilo sve obveze.
– Ministarstvo je platilo po ugovoru sve, kako je firma potpisala s ministarstvom, sve obveze su izvršene. – rekao je Fuchs za N1, no drugačiji odgovor došao je od tvrtke koja kaže da je Business paket – skolazazivot.hr istekao krajem prošle godine te da je potrebno uplatiti novac za obnovu.
Da je MZO izvršio svoje obveze, potvrdio je ranije i ministrov savjetnik Božo Pavičin za 24 sata:
– Mogu potvrditi da je ministarstvo domenu www.skolazazivot.hr platilo do rujna 2021. i nema nikakvog razloga za rušenje stranice. Također mogu reći da ništa od materijala, videolekcija i ostalog, sigurno nije izgubljeno.
Tko je onda kriv zbog pada stranice nije utvrđeno, no na njoj su i dalje objavljeni svi materijali potrebni profesorima, ali i učenicima za adekvatno provođenje projekta te na njoj svi zainteresirani mogu pročitati više o samom projektu, eksperimentalnim školama itd.
FOTO: PIXABAY