LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stožer civilne zaštite RH

Stožer objavio brojke: Od jučer imamo 11 novih slučajeva, i to u različitim županijama!

U posljednja 24 sata imamo 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj.

U posljednja 24 sata imamo 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj.

Danas imamo 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom prema informacijama iz priopćenja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u posljednja sata testirano je 368 osoba.

Jedna je novooboljela osoba iz Sisačko-moslavačke županije, dvije su novooboljele osobe iz Istarske županije, tri su novooboljele osobe iz Splitsko-dalmatinske županije, zatim su tri novooboljele osobe iz Zagrebačke županije a  dvije su novooboljele osobe iz Grada Zagreba. Novo je žarište bolesti COVID-19 navodno Institut Hrvoje Požar u Zagrebu, čijih je 16 djelatnika stavljeno u samoizolaciju.

Na sjednici Vlade Republike Hrvatske premijer Plenković komentirao je kako se situacija pogoršala u cijelom svijetu, a ne samo u Hrvatskoj te da je jučer bilo 120 000 novih slučajeva u svijetu.

– Pandemija se pojačava i u našem okruženju, broj oboljelih u zadnjih mjesec dana u Sjevernoj Makedoniji porastao je s 370 na 2500, u Albaniji sa 175 na 600, a u zadnjih deset dana broj aktivnih slučajeva u BiH skočio je s 450 na gotovo 800, u Srbiji s 220 na 750 slučajeva.

Na bolničkom je liječenju 9 osoba. Od toga na respiratoru nema pacijenata, a ukupan je broj ozdravljenih 2142, što je 1 novoozdravljeni u 24 sata. Ukupan broj preminulih i dalje je 107.
FOTO: UNSPLASH