LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna suradnja

Startasice s porcijunkulovskim kišobranima ponovno u prodaji

Prepoznatljivi kišobrani šetat će ulicama diljem Hrvatske i regije kao motiv na Startas tenisicama. Prihod od njihove prodaje namijenjen je čakovečkom Centru za odgoj i obrazovanje.

Prepoznatljivi kišobrani šetat će ulicama diljem Hrvatske i regije kao motiv na Startas tenisicama. Prihod od njihove prodaje namijenjen je čakovečkom Centru za odgoj i obrazovanje.

Megapopularne Startasice vraćaju se ovog ljeta u modne kombinacije trendseterica s razigranim uzorkom porcijunkulovskih kišobrana, i to u humanitarnom ruhu. Naime, Turistička zajednica Grada Čakovca i Borovo d.d. odlučili su nastaviti suradnju i ponovno posjetiteljima najpopularnije čakovečke manifestacije omogućiti da kupnjom limited edition tenisica, osim statement komada, istovremeno dobiju i priliku da pomognu onima kojima je svaka kuna potrebna. Cjelokupan prihod od prodaje ide čakovečkom Centru za odgoj i obrazovanje.

– Umjetnost, kultura, moda, poduzetništvo i podrška hrvatskim proizvođačima, turistička promocija… Sve to objedinjuju ove posebne Startasice, kao što i samo Porcijunkulovo obuhvaća slavlje, zabavu, ali i različite aspekte našeg svakodnevnog načina života. Tu je uključena i želja da u radu pomognemo Centru za odgoj i obrazovanje jer su naši posjetitelji prošle godine odlično reagirali na humanitarnu akciju i doslovce razgrabili cijelu pošiljku iz Borova. Ponosni smo što naši gosti imaju tako veliko srce i što će naši prepoznatljivi kišobrani šetati ulicama diljem Hrvatske i regije. – istaknula je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Čakovca Boška Ban Vlahek.

Ana Kelava iz Sektora za marketing Borova d.d. dodala je:

– Uvijek se rado uključujemo u projekte humanitarnog karaktera i u one koji imaju potencijal brendirati Hrvatsku i hrvatski proizvod i izvan granica Lijepe naše. Čakovečki kišobrani i klepetalice zasigurno će zašareniti ulice mnogih drugih gradova, iako iz malo drugačije perspektive nego na Porcijunkulovu. Upravo nas te inovativne intervencije u tradicionalno pokreću u kreativnom razvoju i radu. Borovo d.d. je posebno ponosno što ovim proizvodom usrećuje ne samo osobu koja nosi našu provjerenu kvalitetu, već i štićenike Centra za odgoj i obrazovanje. –

Startasice na kišobrane i klepetalice uskoro stižu u Turistički ured TZ Grada Čakovca.

FOTO: GRIZLI