LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
'Nije u šoldima sve'

Snimka iz svlačionice postala apsolutni hit: ovako su hrvatski reprezentativci proslavili broncu

Zagrljeni svi od reda, uz prisustvo članova stručnog stožera, naši nogometaši su u glas zapjevali, slobodno možemo reći već njihovu tradicionalnu pobjedničku pjesmu - Nije u šoldima sve.

Zagrljeni svi od reda, uz prisustvo članova stručnog stožera, naši nogometaši su u glas zapjevali, slobodno možemo reći već njihovu tradicionalnu pobjedničku pjesmu - Nije u šoldima sve.

Nakon 1998. i 2018., Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je ostvarila veličanstven, pomalo i nestvaran rezultat na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Izabranici Zlatka Dalića ponovili su uspjeh od prije 24 godine, kada su legendarni Vatreni, predvođeni tadašnjim izbornikom Ćirom Blažević, osvojili broncu u Francuskoj. 

Hrvatska je jučer u izrazito zahtjevnoj utakmici, s rezultatom 2:1, svladala Maroko, definitivno najveće iznenađenje ovog prvenstva. Kada je sudac odsvirao kraj i kada su naši nogometaši službeno postali treći na svijetu, na ulicama diljem Lijepe Naše zavladala je potpuna ekstaza. Ispaljena je velika količina pirotehnike, a posebno se ističe zagrebačka Dubravu u kojoj je glavna ulica bila potpuno blokirana, stali su vatrogasci, javni prijevoz i svi su pozdravili uspjeh naših reprezentativaca.

Potpuno sreća vladala je i u svlačionici naših nogometaša. Zagrljeni svi od reda, uz prisustvo članova stručnog stožera, naši nogometaši su u glas zapjevali, slobodno možemo reći već njihovu tradicionalnu pobjedničku pjesmu - Nije u šoldima sve.

Kakav spektakl, kakav uspjeh...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)


Podsjetimo, hrvatskim reprezentativcima danas se sprema spektakularan doček na glavnom zagrebačkom trgu. Nema sumnje, ulice će biti prepune karakterističnih kockastih oznaka!
FOTO: HNS-TWITTER/SREENSHOT