LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
'Nije u šoldima sve'

Snimka iz svlačionice postala apsolutni hit: ovako su hrvatski reprezentativci proslavili broncu

Zagrljeni svi od reda, uz prisustvo članova stručnog stožera, naši nogometaši su u glas zapjevali, slobodno možemo reći već njihovu tradicionalnu pobjedničku pjesmu - Nije u šoldima sve.

Zagrljeni svi od reda, uz prisustvo članova stručnog stožera, naši nogometaši su u glas zapjevali, slobodno možemo reći već njihovu tradicionalnu pobjedničku pjesmu - Nije u šoldima sve.

Nakon 1998. i 2018., Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je ostvarila veličanstven, pomalo i nestvaran rezultat na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Izabranici Zlatka Dalića ponovili su uspjeh od prije 24 godine, kada su legendarni Vatreni, predvođeni tadašnjim izbornikom Ćirom Blažević, osvojili broncu u Francuskoj. 

Hrvatska je jučer u izrazito zahtjevnoj utakmici, s rezultatom 2:1, svladala Maroko, definitivno najveće iznenađenje ovog prvenstva. Kada je sudac odsvirao kraj i kada su naši nogometaši službeno postali treći na svijetu, na ulicama diljem Lijepe Naše zavladala je potpuna ekstaza. Ispaljena je velika količina pirotehnike, a posebno se ističe zagrebačka Dubravu u kojoj je glavna ulica bila potpuno blokirana, stali su vatrogasci, javni prijevoz i svi su pozdravili uspjeh naših reprezentativaca.

Hrvatski studenti u Maroku: roditelji su im rekli da se vrate kući, ali oni su odlučili volontirati u bolnici



Potpuno sreća vladala je i u svlačionici naših nogometaša. Zagrljeni svi od reda, uz prisustvo članova stručnog stožera, naši nogometaši su u glas zapjevali, slobodno možemo reći već njihovu tradicionalnu pobjedničku pjesmu - Nije u šoldima sve.

Niste sigurni kako se čestita Kurban Bajram? Ovo je pravilan način


Kakav spektakl, kakav uspjeh...
 


Podsjetimo, hrvatskim reprezentativcima danas se sprema spektakularan doček na glavnom zagrebačkom trgu. Nema sumnje, ulice će biti prepune karakterističnih kockastih oznaka!
IZVOR: INSTAGRAM
FOTO: HNS-TWITTER/SREENSHOT