LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Manifestacija za sve generacije

Sljedeći tjedan rezerviran je za znanost na KIF-u

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u tjednu od 15. veljače do 21. veljače 2021. organizira niz virtualnih aktivnosti u svrhu prezentiranja svoga znanstvenog rada.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u tjednu od 15. veljače do 21. veljače 2021. organizira niz virtualnih aktivnosti u svrhu prezentiranja svoga znanstvenog rada.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u tjednu od 15. veljače do 21. veljače 2021. organizira niz aktivnosti u okviru manifestacije Tjedan znanosti na KIF-u. Osmišljena je kako bi mladi stekli dojam kakve sve mogućnosti imaju u sklopu studija ondje, a predviđena je i za edukaciju svih generacija te zabavu najmlađih.

Manifestacija će se održati u virtualnom izdanju, a uključuje obilazak laboratorija, predavanja i radionice za studente i nastavnike, prezentacije znanstvenih i stručnih projekata Kineziološkog fakulteta, predstavljanje znanstvenog časopisa Kinesiology i međunarodne znanstvene konferencije Kinesiology. Na Facebooku se će se odvijati i događaj pod nazivom Mali znanstvenik na KIF-u, koji uključuje tematske radionice i izazove za djecu. 

Većina budućih studenata ne zna da je KIF jedan od fakulteta na kojem se uz obrazovne aktivnosti provode i znanstveno-istraživačke aktivnosti iz područja društvenih znanosti, polja kineziologija, ali i iz područja biomedicine i zdravstva. Jedinice koje omogućavaju znanstveno-istraživački rad nalaze se u okviru Hrvatskog instituta za kineziologiju, a unutar Instituta djeluju ustrojbene jedinice. Prva jedinica obuhvaća centar za znanstvena istraživanja u kojem djeluju posebni istraživački laboratoriji, poput laboratorija za audiovizualne tehnologije u kineziologiji, laboratorija za biomehaniku, za borilačke vještine i mnogih drugih. Sljedeća jedinica obuhvaća centar za transfer znanja u kineziologiji te posljednja obuhvaća dijagnostički centar. 

Fakultet poziva sve zainteresirane da se pridruže ovoj online manifestaciji, a raspored događanja ubrzo će objaviti na svojim mrežnim stranicama.

FOTO: KIF