LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Ulaganje u obitelj i obrazovanje“

Psihocafé, pub kviz, šetnja, radionice – udruga Pragma organizira brojne događaje povodom devetih Dana otvorenih vrata

Iz udruge Pragma pozivaju roditelje i stručnjake koji rade s djecom i mladima na dvodnevno edukativno druženje.

Iz udruge Pragma pozivaju roditelje i stručnjake koji rade s djecom i mladima na dvodnevno edukativno druženje.

Povodom Dana otvorenih vrata udruge Pragma, koje Pragma organizira devetu godinu zaredom, iz udruge pozivaju roditelje i stručnjake koji rade s djecom i mladima na dvodnevno edukativno druženje.

Tako će Pragma u četvrtak 2. 6. od 10 do 12 sati organizirati online predavanja: Ulaganje u obitelj i obrazovanje gdje je predavač prof. dr. sc. Zdenko Babić s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studijskog centra socijalnog rada; novinarke i urednice Željke Mandić s temom: Pozitivan utjecaj medija na djecu i obitelji, te Kako može Mreža za socio-emocionalno učenje pomoći u povezivanju odgojno-obrazovnih, zdravstvenih i socijalnih organizacija? koje će održati Nedjeljko Marković, dipl. soc. radnik, predsjednik Pragme.

Online predavanje s temom More liči, more rane vida, od 15 do 16,30 sati održat će Mirjana Soljačić, mag. psihologije, koja će usporediti kvalitetu života na otocima i na kopnu.

Prvi dan Dana otvorenih vrata završava online radionicom Marije Granić, mag. psihologije, od 18 do 19,30 sati s temom: Malci muzikalci u kojem će biti obrađena važnost glazbenog odgoja i prijedlozi glazbenih igara za djecu i mlade, a radionica nije dio projektnih aktivnost Pragme.

U petak 3. 6. u Teslinoj 13 u Zagrebu od 9 sati započinje Psihocafé u formi razgovora sa stručnjacima o temama iz područja mentalnog zdravlja, dijeljenje iskustava i preporuka za rad na sebi, te od 12,30 do 15 sati psihološka analiza tekstova popularne glazbe i filmova – kakve nam životne poruke šalje glazbena i filmska industrija?

Isti dan od 16 sati započinje Walk 'n' talk, šetnja i razgovor kao znanstveno dokazane korisne psihološke tehnike (polazište – Teslina 13, preko Gornjeg grada do gradske fontane pored NSK), a od 19,30 sati organiziraju Pub kviz (Park Kate Šoljić 2 - Elixir bar u Zagrebu).

Obavezne su prijave na radionice preko sljedeće poveznice.

Dani se održavaju uz potporu Grada Zagreba, Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Ministarstva zdravstva, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj je u isključivoj odgovornosti Pragme.

FOTO: UNSPLASH