LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program za mlade

Prosinac u Domu mladih: koncerti u klubu Kocka nakon gotovo dvije godine

Tijekom prosinca mlade u Splitu očekuje mnoštvo zabavnih i edukativnih aktivnosti.

Tijekom prosinca mlade u Splitu očekuje mnoštvo zabavnih i edukativnih aktivnosti.

U Domu mladih u prosincu će biti još življe jer se nakon gotovo dvije godine pauze otvara klub Kocka. 

U ponedjeljak, 6.12, otvara se izložba Ive Martinović u Galeriji kluba Kocka. Sredinom mjeseca u Galeriju kluba Kocka stiže i izložba fotografija Denisa Butorca Tri moja brata. Fotografskom serijom Tri moja brata, koja je i dalje u nastajanju, Butorac dokumentira živote svoja tri mlađa brata u razdoblju od šest godina. Otvorenje je u petak, 17.12, a popratit će ga Zvjerinjak, tj. čagica uz glazbeni izbor queer DJ-a u Dvorištu kluba Kocka. Za kraj prosinca, 26.12, u istom galerijskom prostoru otvorit će se izložba udruge Lica Duše.

I ovaj mjesec možete se veseliti Buvljaku u klubu Kocka pa zapišite u svoje kalendare subotu, 11. prosinca. U programu je i mnoštvo radionica i edukacija pa ćemo spomenuti samo neke od njih. Svakog vikenda u co-working prostoru Razred održava se DUMP Internship, besplatna predavanja i radionice na kojima se obrađuju teme specifične za ova četiri područja: multimedija, dizajn, marketing, programiranje.

Nedjeljom (5, 12. i 19.12) od 18 do 20 h održavaju se besplatne DANCEaj dan plesne radionice (house i hip hop) koje se provode u organizaciji Platforme doma mladih, u sklopu projekta Dan po dan – mladi u kulturi online koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija. Radionice su namijenjene mladima do 25 godina bez obzira na prethodno plesno iskustvo, a vode ih profesionalni plesači Vedrana Grčić i Duje Dorotić. Prijave su moguće putem online obrasca.

Kino klub Split ovaj mjesec nudi predavanja Jurice Pavičića koja će se održati 09. i 10.12. te radionicu dokumentarnog filma Tonća Gaćine koja je na rasporedu od 28. do 30.12. Božićni duh zahvatio je sve, a kako bi se što bolje pripremili prijavite se na besplatnu radionicu izrade božićnih ukrasa (9.12, Galerija kluba Kocka).

Radionica se održava u sklopu programa Ubijmo dosadu koji iz mjeseca u mjesec donosi nove zanimljive radionice pa u prosincu očekujte još i: stolarsku radionicu (13.12), radionicu tjelesne psihoterapije (15.12), radionicu božićnih origamija (20.12) te igre na slipo (23.12). I to nije sve, cijeli program za prosinac kao i više detalja o načinu sudjelovanja u radionicama i predavanjima je na web-stranici Doma mladih i društvenim mrežama.
FOTO: UNSPLASH