LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SOCIAL IMPACT AWARD

Prijavi svoju poslovnu ideju koja rješeva specifičan društveni problem i osvoji vrijedne nagrade

Social Impact Award je namijenjen mladim društvenim inovatorima koji žele riješiti društvene ili ekološke probleme na inovativan način, pokretanjem projekata, inicijativa i organizacija, a najbolji projekti nagradđuju se s 1.300 eura.

Social Impact Award je namijenjen mladim društvenim inovatorima koji žele riješiti društvene ili ekološke probleme na inovativan način, pokretanjem projekata, inicijativa i organizacija, a najbolji projekti nagradđuju se s 1.300 eura.

Social Impact Award program je pokrenut 2009. godine s ciljem pružanja podrške mladim društvenim poduzetnicima u ranoj fazi razvoja i implementacije inovativnih poslovnih rješenja koja se bave ključnim društvenim izazovima.

Program je trenutno prisutan u više od 15 država Europe, Azije i Afrike te nudi besplatnu seriju radionica i webinara sudionicima kako bi im pružio podršku u razvoju ideja i stjecanju novih znanja, te im omogućuje da se upoznaju s lokalnom zajednicom društvenih poduzetnika.

Social Impact Award je namijenjen mladim društvenim inovatorima koji žele riješiti društvene ili ekološke probleme na inovativan način, pokretanjem projekata, inicijativa i organizacija.

U okviru programa, organiziraju se različiti događaji i radionice kako bi se mladim inovatorima pomoglo u identificiranju inovativnih ideja, razvijanju izvedivih koncepta i izgradnji poslovnih modela.

Sudjelovanje u radionicama se preporučuje, ali nije preduvjet za prijavu za osvajanje nagrade, a radionice se održavaju u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Do kada se prijaviti i koje su nagrade?

Rok za prijavu ideja na natječaj je do 28. svibnja 2023. putem platforme ovdje, a nakon završetka prijava, najperspektivnijih osam ideja bit će obaviješteno o statusu finalista 13. lipnja 2023. godine.

Finalistima je osigurana karta za fazu inkubacije u kojoj rade na poslovnom modelu i operativnom okviru uz intenzivnu podršku mentora i stručnjaka. Nakon inkubacije, program ulazi u fazu nagrada, gdje žiri odabire najbolje projekte među finalistima, a nagrade žirija se dodjeljuju na ceremoniji dodjele 29. rujna 2023. godine. Nagrada je 1.300 eura.

Također, tijekom inkubacije, na web stranici se objavljuje video o svakom finalistu, a zajednica ima priliku glasati za svoje favorite od 12. rujna do 3. listopada 2023. Kroz nagradu zajednice jednom finalističkom projektu dodjeljuje se ulaz na SIA Summit za jednog člana tima po projektu. SIA Summit okuplja sve SIA pobjednike iz 2023. godine iz svih SIA država. U 2023. godini održat će se studenom u Beogradu, Srbija. Sudjelovanje uključuje prijevoz, smještaj i hranu za cijelo trajanje SIA Summit-a.
FOTO: SIA, PRESS