LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nezaboravna večer

Pogledajte kako su profesori splitske gimnazije iznenadili svoje maturante!

Profesori maturantima iz splitske gimnazije priredili nezaboravnu maturalnu večer.

Profesori maturantima iz splitske gimnazije priredili nezaboravnu maturalnu večer.

Maturalna večer V. gimnazije Vladimira Nazora u Splitu koja se održala 20. siječnja, zasigurno će ostati zapamćena po najboljoj i najkreativnijoj plesnoj točki koju su za svoje maturante pripremili profesori!

Naime, profesori i profesorice splitske gimnazije odlučili su svojom plesnom koreografijom iznenaditi učenike koji su bili u potpunosti iznenađeni i oduševljeni, piše Dnevnik.hr.
 


VEZANO: Maturanti, pogledajte što vas očekuje na ovogodišnjoj maturi iz psihologije!


 

Priprema za ples

 

Profesori su plesnu točku neumorno pripremali 15 dana, skriveni u dvorani kako ih učenici ne bi primijetili. Također komentiraju da su profesorice lakše naučile ples, dok je muški dio profesora morao više vježbati, pogotovo u dijelu gdje su trebali kolegu iz tjelesnog odgoja podići na rukama.

Plesna točka započela je a capella pjevanjem profesorica na Gibonnijevu pjesmu Ovo mi je škola, a zatim su na plesni podij stupili profesori sa plesnom točkom.


 

Ljubav i zahvalnost prema učenicima

 

Profesori i profesorice splitske gimnazije ističu koliko im je drago surađivati sa svojim učenicima koji ih uveseljavaju četiri godine i da je plesna točka bila jedinstvena prilika da im se zahvale te osiguraju nezaboravnu večer i zabavu.

FOTO: FOTO: YT VIDEO V. GIMNAZIJA "VLADIMIR NAZOR" SPLIT