LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt za mlade

Počinje Starter Mjesec karijera – prvi korak prema zaposlenju

Predavanjem Tomislava Burića na temu puta do karijere u 21. stoljeću započinje Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen profesionalnom razvoju mladih.

Predavanjem Tomislava Burića na temu puta do karijere u 21. stoljeću započinje Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen profesionalnom razvoju mladih.

Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen mladima koji žele dobiti uvid u proces regrutacije i mogućnosti profesionalnog razvoja, započinje 4. prosinca 2018. u 13:30. Svečano otvaranje održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. 

Uvodno predavanje na otvorenju održat će profesor Tomislav Burić na temu Put do karijere u 21. stoljeću. Posjetitelji će moći čuti nešto više o razvoju karijere u dinamičnom svijetu i širokim aktivnostima koje se pružaju studentima.

Nakon otvorenja i uvodnog predavanja, 5. prosinca zainteresirane očekuje Izlet na buduće radno mjesto u Bruketa&Žinić&Grey koji su dio međunarodne mreže reklamnih agencija Grey unutar koje djeluju kao brand, product & retail design hub i digital shopper hub. Svi koji sanjaju da će u budućnosti raditi u takvoj agenciji imat će priliku čuti iskustva iz prve ruke, osjetiti atmosferu i pitati sve što ih zanima.

Kako biste ostavili što bolji dojam na buduće poslodavce, 6. prosinca očekuje vas LinkedIn radionica na kojoj će vas zaposlenici Mckinsey & Company naučiti kako svoj profil učiniti poželjnim poslodavcu. Nakon što naučite kako ostaviti najbolji dojam na LinkedInu, 11. prosinca imat ćete priliku otići na Izlet na buduće radno mjesto u IN2, softversku tvrtku.

Za sam kraj ostaje Career Speed Dating koji se održava 13. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva zahvaljujući uspješnoj suradnji Centra karijera FER-a i eSTUDENTa. Riječ je o jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datinga čiji je cilj pružanje uvida studentima o mogućnostima zaposlenja i razvoja karijere te izravnog upoznavanja potencijalnih kandidata i budućih kolega. 

FOTO: PIXABAY