LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Growww iskustvo

Početak druženja s Komercijalnim poslovima

Nakon što su prošli dani testiranja i iščekivanja, kao i Onboarding day, stigao je 2. rujna, dan koji je označio početak mog druženja s Komercijalnim poslovima.

Nakon što su prošli dani testiranja i iščekivanja, kao i Onboarding day, stigao je 2. rujna, dan koji je označio početak mog druženja s Komercijalnim poslovima.

Kroz prvi pripravnički tjedan sve je nekako bilo u ležernom, ali istovremeno poslovnom duhu. Pod time mislim na izraženu kolegijalnost i pristupačnost kod upoznavanja novih ljudi kako u mojoj organizacijskoj jedinici tako i u drugima s kojima ću ubuduće surađivati. U samom procesu uhodavanja značajnu ulogu imali su moj rukovoditelj i buddy, bivši pripravnik Growww programa, koji su me motivirali prenoseći mi svoje znanje i iskustvo na zanimljiv način.

Moram priznati da me dodatno oduševila i spoznaja da je moja nadređena, ujedno i mentor, prošla kroz Growww iskustvo nekoliko godina prije moga dolaska. Smatram to prednošću kod ovakve vrste pripravništva zbog susretljivosti i snalaženja u pojedinim situacijama. Naime, kako su dani odmicali, proširila sam svoje znanje o prilikama i mogućnostima koje se nude unutar same kompanije: Growww program mi omogućuje upoznavanje s cijelom INA Grupom i naftnom industrijom, imam priliku sudjelovati u edukacijama INA Akademije koje su vezane uz područje mog rada i napredovati u svojoj karijeri, mogu koristiti sve pogodnosti za zaposlenike, a tijekom pripravništva imam „vodiča“ koji me vodi kroz Growww program i stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Posebno me se dojmila mogućnost sudjelovanja pripravnika u aktivnostima koje nisu usko vezane uz područje rada – u raznim projektima, volonterskim aktivnostima, sportskim natjecanjima i slično.

S obzirom na to da je moj posao vezan uz područje javne nabave, znala sam da me čekaju mnogi izazovi koje moram svladati, no od prvog konkretnog radnog zadatka i kroz praćenje situacije na tržištu naftnih derivata, znala sam da sam na pravom putu.

Svakome tko je spreman i željan stjecanja novih znanja i iskustava, a želi raditi u renomiranoj kompaniji koja pruža jedinstvenu priliku za navedene aktivnosti u različitim područjima rada, preporučam da što prije posjeti stranicu www.ina.hr/growww i prijavi se na Growwww jer je natječaj za ovogodišnji pripravnički program otvoren do 29. travnja!

Svakako pročitajte i prethodno objavljene članke o iskustvu selekcije i o Onboarding dayu.

FOTO: WIKIMEDIA