LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UČIM O NOVCU, UČIM O MEDIJIMA

Otvoren je literarni natječaj na temu „Moj kreativni plan štednje”

Cilj literarnog natječaja je potaknuti učenike na razmišljanje o razlici između želja i potreba te o pametnom raspolaganju novcem. Prijave na natječaj traju do 17. 6. 2023., a najkreativnije očekuje nagrada.

Cilj literarnog natječaja je potaknuti učenike na razmišljanje o razlici između želja i potreba te o pametnom raspolaganju novcem. Prijave na natječaj traju do 17. 6. 2023., a najkreativnije očekuje nagrada.

Centar za razvoj mladih organizira literarni natječaj na temu Moj kreativni plan štednje. Najbolji rad bit će nagrađen, a prijave traju do 17. 6. 2023. godine

Udruga Centar za razvoj mladih, u sklopu projekta pod nazivom UČIM O NOVCU, UČIM O MEDIJIMA, podučava učenike 3. i 4. razreda osnovne škole inovativnim i zabavnim metodama koje su usmjerene financijskom i medijskom opismenjavanju. Cilj projekta je problematiku približiti široj javnosti, a učenike potaknuti na kritičko razmišljanje i analiziranje informacija.

Ako želiš sudjelovati na natječaju, sve što trebaš napraviti je osmisliti i izraditi plan štednje za ostvarivanje najveće želje u obliku plakata na temu Moj kreativni plan štednje. Sudjelovati mogu svi učenici nižih razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj te svi zainteresirani nastavnici razredne nastave koji žele prijaviti svoje učenike. Prijave se šalju isključivo elektroničkom poštom na e-adresu: info@cerm.hr. U prijavi je obvezno navesti sljedeće: ime i prezime učenika/ce, razred, osnovnu školu, ime i prezime nastavnika razredne zajednice te kratak opis rada. Rok za prijavu je 17. 6. 2023. godine. Najkreativniji će rad biti nagrađen, a pobjednika proglašavamo 19. 6. 2023. na web-stranici projekta: https://cerm.hr/ucim-o-novcu-ucim-o-medijima.

Projekt „Učim o novcu, učim o medijima” provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Osnovnom školom Dr. Branimira Markovića Ravna Gora, Ženskom sobom i Institutom za stručno usavršavanje mladih, uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za ovaj sadržaj odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.