LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UČIM O NOVCU, UČIM O MEDIJIMA

Otvoren je literarni natječaj na temu „Kako se najbolje zaštiti od negativnih medijskih utjecaja?”

Cilj literarnog natječaja je potaknuti učenike na razmišljanje o negativnim medijskim utjecajima i načinima kako se zaštiti od njih. Prijave na natječaj traju do 15.6.2023., a najkreativnije očekuje nagrada.

Cilj literarnog natječaja je potaknuti učenike na razmišljanje o negativnim medijskim utjecajima i načinima kako se zaštiti od njih. Prijave na natječaj traju do 15.6.2023., a najkreativnije očekuje nagrada.

Centar za razvoj mladih organizira literarni natječaj na temu Kako se najbolje zaštiti od negativnih medijskih utjecaja. Najbolji rad bit će nagrađen, a prijave traju do 15.6.2023. godine.

Udruga Centar za razvoj mladih, u sklopu projekta pod nazivom UČIM O NOVCU, UČIM O MEDIJIMA, podučava učenike 3. i 4. razreda osnovne škole inovativnim i zabavnim metodama koje su usmjerene financijskom i medijskom opismenjavanju. Cilj projekta je problematiku približiti široj javnosti, a učenike potaknuti na kritičko razmišljanje i analiziranje informacija.

Ako želiš sudjelovati na natječaju, sve što trebaš napraviti je osmisliti mentalnu mapu u obliku plakata na temu Kako se najbolje zaštiti od negativnih medijskih utjecaja. Sudjelovati mogu svi učenici nižih razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj te svi zainteresirani nastavnici razredne nastave koji žele prijaviti svoje učenike. Prijave se šalju isključivo elektroničkom poštom na adresu: info@cerm.hr. U prijavi je obavezno navesti: ime i prezime učenika/ce, razred, osnovnu školu, ime i prezime nastavnika razredne zajednice te kratak opis rada. Rok za prijavu je 15.6.2023. godine. Najkreativniji rad će biti nagrađen, a pobjednika proglašavamo 19.6.2023. na web stranici projekta: https://cerm.hr/ucim-o-novcu-ucim-o-medijima.

Odabrani najbolji radovi literarnih natječaja među osnovnoškolcima


Projekt „Učim o novcu, učim o medijima” provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Osnovnom školom Dr. Branimira Markovića Ravna Gora, Ženskom sobom i Institutom za stručno usavršavanje mladih, uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Otvoren je literarni natječaj na temu „Moj kreativni plan štednje”



Za ovaj sadržaj odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.

 

Dodijeljena 10. Godišnja nagrada za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja