LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UČIM O NOVCU, UČIM O MEDIJIMA

Otvoren je literarni natječaj na temu „Kako se najbolje zaštiti od negativnih medijskih utjecaja?”

Cilj literarnog natječaja je potaknuti učenike na razmišljanje o negativnim medijskim utjecajima i načinima kako se zaštiti od njih. Prijave na natječaj traju do 15.6.2023., a najkreativnije očekuje nagrada.

Cilj literarnog natječaja je potaknuti učenike na razmišljanje o negativnim medijskim utjecajima i načinima kako se zaštiti od njih. Prijave na natječaj traju do 15.6.2023., a najkreativnije očekuje nagrada.

Centar za razvoj mladih organizira literarni natječaj na temu Kako se najbolje zaštiti od negativnih medijskih utjecaja. Najbolji rad bit će nagrađen, a prijave traju do 15.6.2023. godine.

Udruga Centar za razvoj mladih, u sklopu projekta pod nazivom UČIM O NOVCU, UČIM O MEDIJIMA, podučava učenike 3. i 4. razreda osnovne škole inovativnim i zabavnim metodama koje su usmjerene financijskom i medijskom opismenjavanju. Cilj projekta je problematiku približiti široj javnosti, a učenike potaknuti na kritičko razmišljanje i analiziranje informacija.

Ako želiš sudjelovati na natječaju, sve što trebaš napraviti je osmisliti mentalnu mapu u obliku plakata na temu Kako se najbolje zaštiti od negativnih medijskih utjecaja. Sudjelovati mogu svi učenici nižih razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj te svi zainteresirani nastavnici razredne nastave koji žele prijaviti svoje učenike. Prijave se šalju isključivo elektroničkom poštom na adresu: info@cerm.hr. U prijavi je obavezno navesti: ime i prezime učenika/ce, razred, osnovnu školu, ime i prezime nastavnika razredne zajednice te kratak opis rada. Rok za prijavu je 15.6.2023. godine. Najkreativniji rad će biti nagrađen, a pobjednika proglašavamo 19.6.2023. na web stranici projekta: https://cerm.hr/ucim-o-novcu-ucim-o-medijima.

Projekt „Učim o novcu, učim o medijima” provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Osnovnom školom Dr. Branimira Markovića Ravna Gora, Ženskom sobom i Institutom za stručno usavršavanje mladih, uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Za ovaj sadržaj odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.