LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mobilnost mladih

Otkrij svoje besplatne mogućnosti putovanja uz Erasmus+

Udruga Amazonas poziva te da se pridružiš interaktivnoj radionici u čijem ćeš sklopu dobiti informacije o besplatnim mogućnostima mobilnosti unutar Europske unije. Održat će se 19. rujna.

Udruga Amazonas poziva te da se pridružiš interaktivnoj radionici u čijem ćeš sklopu dobiti informacije o besplatnim mogućnostima mobilnosti unutar Europske unije. Održat će se 19. rujna.

Želiš putovati, a pritom nešto i naučiti? Možda se odlučiš provesti tjedan ili dva na planini, u velikom ili malom gradu tako da odeš na svoj prvi Erasmus+ projekt, i to potpuno besplatno.

Ako ti ovo zvuči sjajno, Udruga Amazonas poziva te da se pridružiš interaktivnoj radionici pod nazivom Aktivni i mobilni mladi. Održat će se u srijedu, 19. rujna, od 18:30 do 21:00, na zagrebačkoj adresi Trg Francuske Republike 11.

Na radionici, koja će se sastojati od tri dijela, dobit ćeš informacije o mogućnostima mobilnosti unutar Europske unije, praktične savjete kako pripremiti životopis i motivacijsko pismo te ćeš saznati kako se prijaviti na projekte mobilnosti – gdje ih naći, kako odabrati odgovarajući projekt te što možeš na njemu očekivati. Također, moći ćeš iz prve ruke saznati kakav je život u drugoj zemlji.

Volonteri iz Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke i Turske prezentirat će i ispričati kako su se odlučili godinu provesti volontirajući, s kakvim se izazovima susreću i što su dosad naučili iz tog iskustva. Sve mogućnosti koje će biti prezentirane besplatne su za krajnje korisnike, odnosno financirane su sredstvima Erasmus+ programa.

Ako se želiš informirati, motivirati i upoznati nove ljude, prijavi se za sudjelovanje slanjem osnovnih informacija (ime, prezime, datum rođenja, status na tržištu rada, stupanj edukacije) te kratke motivacije (dvije-tri rečenice zašto se želiš pridružiti radionicama) na iva@amazonas.hr. Prijave se primaju do nedjelje, 16. rujna, u 23:59, a broj je mjesta ograničen.

Prezentacije iskustva volontera Europske volonterske službe bit će na engleskom jeziku. Projekt provodi Udruga Amazonas uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

FOTO: PIXABAY