LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Organizacija mladih Meraki

Ostalo je još malo mjesta za sudjelovanje u Erasmus+ projektima, požurite s prijavom!

Organizacija mladih Meraki objavila je poziv za sudjelovanje na Erasmus+ projektima na kojima je preostalo slobodnih mjesta.

Organizacija mladih Meraki objavila je poziv za sudjelovanje na Erasmus+ projektima na kojima je preostalo slobodnih mjesta.

Donosimo vam popis projekata na kojima još uvijek ima slobodnih mjesta:
  • 28. 6. – 5. 7. ITALIJA, YE SAFE DRIVING: CHOOSE TO LIVE  ostalo je jedno slobodno mjesto za sudionike od 18 do 25 godina + jedno mjesto za voditelja tima (nema gornje dobne granice)
  • 30. 6. – 7. 7. 2022. BUGARSKA TC MEDIA LITERACY AND CRITICAL THINKING  ostalo je još jedno slobodno mjesto (nema gornje dobne granice)
  • 5. 7. – 20. 7. 2022, RUMUNJSKA, SAVE TOMORROW, REDUCE, REUSE, RECYCLE – ostala su još tri slobodna mjesta za sudionike od 16 do 30 godina
Smještaj, hrana i svi materijali potrebni za učenje su pokriveni, a putni troškovi će se refundirati do iznosa navedenog u infopacku za svaki projekt. Karte se kupuju unaprijed od strane sudionika, a prilikom završetka razmjene i prikazivanja originalnih računa i karata, organizator vrši povrat troškova.

Nakon projekta se dobije i certifikat o sudjelovanju, tzv. Youthpass, koji je službeno priznat od strane Europske unije, a koji vam zasigurno može pomoći u daljnjoj karijeri, posebice ako se odlučite za međunarodnu karijeru.

Više informacija o svakom projektu možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH