LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Okušaj se u norveškom jeziku i društvenim igrama

Klub mladih KLOOZ priprema zanimljiva događanja. Poziva te na besplatni tečaj norveškog jezika i večer provedenu uz društvene igre.

Klub mladih KLOOZ priprema zanimljiva događanja. Poziva te na besplatni tečaj norveškog jezika i večer provedenu uz društvene igre.

Klub mladih KLOOZ organizira drugi dio tečaja upoznavanja norveškog jezika i kulture. Održat će se u ponedjeljak 25. travnja te u petak 29. travnja s početkom od 17:30 sati. Tečaj je potpuno besplatan, a vodi ga norveška državljanka i volonterka udruge Cinaz Jasminka Brun.

Nalazite li se u Zadru, obavezno posjetite Multimedijalnu dvoranu Gradske knjižnice. Osim što ćete se upoznati s jezikom, uživat ćete u degustaciji tradiconalne hrane. Bit će riječi o načinima stanovanja u Norveškoj, uspoređivat će se sličnosti i razlike s hrvatskim sistemom, a prikazat će se norveški film Kralj od Bastøya.

U srijedu 27. travnja ponovno vas očekuje Večer društvenih igara od 18 sati. Zabavite se uz Alias, Pictionary, Scrabble, Uno, Yamb, karte za briškulu. Pozvani ste donijeti i svoje omiljene društvene igre kao i kreativnost za kreiranje novih. Potvrdite svoj dolazak na e-mail cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite na adresu Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).