LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EU PROJEKTI – od ideje do realizacije

Okrugli stolovi za potencijalne korisnike EU sredstava

Sudjelovanje je besplatno jer je cilj približiti ovu specifičnu tematiku važnu za gospodarski razvoj RH što većem broju zainteresiranih.

Sudjelovanje je besplatno jer je cilj približiti ovu specifičnu tematiku važnu za gospodarski razvoj RH što većem broju zainteresiranih.

Povodom objavljivanja nove knjige EU PROJEKTI – od ideje do realizacije, TIM4PIN d.o.o u suradnji s Uredom zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić, urednice i jedne od autora knjige, organizira okrugle stolove otvorene za sve fizičke i pravne osobe kao potencijalne korisnike EU sredstava.

Sudjelovanje je besplatno jer je cilj približiti ovu specifičnu tematiku važnu za gospodarski razvoj RH što većem broju zainteresiranih. Sudionici će imati priliku dobiti odgovore i savjete vezane uz mogućnosti financiranja svojih projektnih ideja. Okrugli stolovi će se održati u Zagrebu 3. ožujka (Hotel Westin), 4. ožujka u Rijeci, 11. ožujka u Osijeku i 18. ožujka u Splitu u vremenu od 11:00 h do 13.30 h.

Na okruglim stolovima sudjelovat će autori knjige:

  • Ivana Maletić, zastupnica u Europskom parlamentu, autorica i urednica knjige
  • Katarina Ivanković Knežević, pomoćnica ministrice u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava,
  • Saša Bukovac,  pomoćnik direktora Sektora za međunarodne odnose HGK,
  • Matilda Copić, voditeljica zajedničkog tajništva Programa prekogranične suradnje HR-RS, Agencija za regionalni razvoj RH
  • Moderator: Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije HGK.

- Kvaliteta samog projekta nije dovoljna za dobivanje sredstava iz ESI fondova. Cilj koji smo htjeli postići izradom ovakvog priručnika je upravo postizanje razumijevanja procesa pripreme i prijave projekta. Ako ti procesi nisu provedeni  dobro, i kvalitetan projekt može biti odbijen. - Ivana Maletić

Predbilježbe za sudjelovanje su obvezne! Više informacija dostupno je ovdje!

 

FOTO: TIM4PIN