LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INOVATIVAN PRISTUP

Okreni svoju karijeru u kreativnom smjeru – upiši UNITEDPOP

Kampus UNITEDPOP akademije nije tipični akademski kampus. Opremljen je  impozantnim fotostudiom, audiostudiom te modnim studiom, a praktična nastava iz videoprodukcije održava se u partnerskom studiju Novalis gdje polaznici vježbaju na filmskim kamerama i velikim setovima.

Kampus UNITEDPOP akademije nije tipični akademski kampus. Opremljen je  impozantnim fotostudiom, audiostudiom te modnim studiom, a praktična nastava iz videoprodukcije održava se u partnerskom studiju Novalis gdje polaznici vježbaju na filmskim kamerama i velikim setovima.

Ako do sada niste bili upoznati s mogućnošću obrazovanja u kreativnim industrijama, nakon ovog članka to više nećete moći reći. Video i audioprodukcija, fotografija, games-dizajn, komunikacije, grafički i modni dizajn, marketing i music-management, DJ akademija – sve su to smjerovi moderne akademije koja djeluje već 14 godina u Hrvatskoj.

 

U programu obrazovanja nalazi se osam odjela, a svaki unutar sebe ima šest modula. Svaki  pojedini modul traje šest mjeseci.

 

Ako ste se ikada željeli okušati u nekoj od ovih industrija, onda je UNITEDPOP možda pravo mjesto da svoju ljubav ili hobi pretvorite u karijeru. Posebnost te akademije je krojenje obrazovanja prema vlastitim željama – od tečaja, POP diplome pa sve do preddiplomskog studija. Sve ovisi o tome što želite i koliko vremena imate na raspolaganju.

Naše obrazovanje, osim na neizostavnoj teoriji, temelji se na stvarnom iskustvu s tržišta, trendovima i primjeni najnovijih tehnologija u samoj nastavi. Veliki naglasak stavljamo na praktičnu nastavu jer se ipak ovdje radi o zanatima koje ne možete naučiti samo iz knjige, a da nikada niste rukovali nekim komadom opreme. Danas je jako puno mladih zainteresirano za glazbu, video, fotografiju ili neku vrstu managementa, ali naravno većina ih je samouka. Krenu iz ljubavi i znatiželje u proučavanje i sklapaju svoju priču. Naravno, da bi bilo koji posao bio kvalitetno i dobro napravljen, osoba koja ga radi mora poznavati cjelokupnu materiju. Jedan dobar glazbeni producent mora poznavati tehniku studija i audioopreme, treba poznavati uređaje za snimanje, razumjeti srž i mogućnosti uređaja za obradu zvuka, biti upoznat s načinom na koji glazbeni business funkcionira te imati ideju kako se u njemu probiti i istaknuti – ističe Marin Gospić, ravnatelj UNITEDPOP akademije.

Kampus UNITEDPOP akademije nije tipični akademski kampus. Opremljen je  impozantnim fotostudiom, audiostudiom te modnim studiom, a praktična nastava iz videoprodukcije održava se u partnerskom studiju Novalis gdje polaznici vježbaju na filmskim kamerama i velikim setovima. Uz obavezna predavanja od minimalno 4 sata tjedno, ovisno o odabranom programu, UNITEDPOP polaznici na raspolaganju imaju svu opremu na kampusu kako bi dodatno vježbali i usavršavali se.

Ideja je da polaznici usavršavaju stečeno znanje na predavanjima kroz vježbu i dodatni rad, a svaki naš modul (predmet) zahtijeva i završavanje velikog zajedničkog projekta s ciljem da polaznici izgrade zavidan portfolio koji će im omogućiti lakši pristup tržištu rada, napominje Marin.

 

Iz akademije ističu kako im se upravo takav pristup pokazao kao najbolji jer upravo praksa u kombinaciji s najmodernijom opremom oduševljava sve njihove polaznike.

 

Ako ste se pronašli u nekoj od tih industrija, ne preostaje vam ništa drugo nego otići na www.united-pop.hr ili pogledati video:
FOTO: FOTO: UNITEDPOP