LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus

Od ponedjeljka online nastava u 16 županija

Donosimo popis županija u kojima se od ponedjeljka učenici uglavnom prebacuju na nastavu u virtualnom okruženju.

Donosimo popis županija u kojima se od ponedjeljka učenici uglavnom prebacuju na nastavu u virtualnom okruženju.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije nastava se u četiri županije: Istarskoj, Međimurskoj, Primorsko-goranskoj i Šibensko-kninskoj u potpunosti seli u virtualno okruženje, dok će se u 12 županija djelomično odvijati na daljinu, piše Index.hr

U spomenute četiri županije nastavu će na daljinu pohađati svi razredi, osim nižih razreda osnovne škole u Istarskoj županiji gdje će za učenike tih razreda nastava biti u potpunosti obustavljena.

U Bjelovarsko-bilogorskoj, Karlovačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Zagrebačkoj županiji, kao i u Gradu Zagrebu nastava će biti online za učenike od 5. do 8. razreda i srednjoškolce, izuzev maturanata.

U Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji nastavu na daljinu pohađat će učenici od 5. do 8. razreda osnovne i svi učenici srednjih škola, dok će u učionicama nastavu pratiti samo učenici nižih razreda osnovne škole. U Krapinsko-zagorskoj i Dubrovačkoj županiji online nastavu pohađat će učenici srednjih škola, osim maturanata.

U Ličko-senjskoj županiji nastava će se održavati za sve razrede triju srednjih i jedne osnovne škole na daljinu, dok će učenici 11 osnovnih i dviju srednjih škola s područja te županije ići u školu.
FOTO: PIXABAY