LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Nasilje nije opcija! Sve žene pozvane su na besplatan tečaj samoobrane

Krav Maga Hrvatska više od deset godina organizira besplatne tečajeve samoobrane, a takvi treninzi će se za sve žene održati i na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Krav Maga Hrvatska više od deset godina organizira besplatne tečajeve samoobrane, a takvi treninzi će se za sve žene održati i na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, sve žene su u sklopu projekta #BeSafe pozvane na tečaj samoobrane. Statistički, žene su i dalje populacija koja trpi najviše nasilja – ne samo fizičkog, nego i verbalnog i mentalnog, a Krav Maga Hrvatska više od deset godina organizira besplatne tečajeve samoobrane koje je prošlo na tisuće žena s ciljem prevencije obiteljskog, partnerskog nasilja i nepredvidljivih napada. 

Instruktorica i voditeljica ženskog ogranka Krav Maga Hrvatska, Irena Isomura, predstavit će tehnike i taktička postupanja za neutralizaciju napadača, pokazati kako bolje funkcionirati u konfliktnim situacijama te otkriti kako se osloboditi efekta zamrzavanja koji uzrokuju stresne i nepredvidive situacije.

Kroz besplatne trening-seminare žene će naučiti kako prepoznati rane znakove nasilja i što možemo učiniti za svoju sigurnost te koji su koraci za uspješnu prevenciju napada. S druge strane, naučit će kako verbalno i/ili neverbalno utjecati na deeskalaciju, tehnike samoobrane od najčešćih napada na žene (poput pokušaja udarca, hvata za vrat, ruke...) i kako donositi odluke pod stresom.

Sve što je potrebno su volja, udobna odjeća i boca vode. Tečajevi se održavaju od 25. do 27.11., a prijaviti se možeš ovdje.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA