LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskustvo Growww pripravnika

Nakon pola godine pripravništva u Ini i dalje sve izgleda pozitivno

Buddy i mentor brinu se za vaš profesionalni i osobni razvoj, zbližili ste se s kolegama i postajete „vrijedni kotačić“ u funkcioniranju poslovne jedinice.  

Buddy i mentor brinu se za vaš profesionalni i osobni razvoj, zbližili ste se s kolegama i postajete „vrijedni kotačić“ u funkcioniranju poslovne jedinice.  

Proveli ste pola godine na novom radnom mjestu. Dojmovi su se slegli i polako stvarate realniju sliku vašeg okruženja.

Dobra vijest, i dalje sve izgleda pozitivno! Buddy i mentor brinu se za vaš profesionalni i osobni razvoj, zbližili ste se s kolegama i postajete „vrijedni kotačić“ u funkcioniranju poslovne jedinice.  

Ovo razdoblje obilježit će raznovrsne prilike za edukaciju i razvoj. Uz posjete postrojenjima, prezentacije i seminare koji su sastavni dio Growww programa, imate priliku sudjelovati i u edukativnim programima INA Akademije.

INA Akademija interna je platforma za prijenos znanja iz područja ekonomije, prava, informatike, tehničkih i soft vještina. Predavanja su izrazito interaktivna, a pritom koncizna, in medias res i direktno primjenjiva u praksi. Po završetku predavanja primit ćete sve korištene materijale i kontakte stručnih predavača koji će vam biti na raspolaganju ako budete imali nedoumica i pitanja u budućnosti. 

U ovoj fazi počinju pripreme za Team Task Competition. O čemu se radi? Formiraju se ekipe od nekoliko pripravnika različitih struka s ciljem osmišljavanja prijedloga poslovnog projekta koji će biti prezentiran pred komisijom rukovoditelja.  Izbor projekta ograničen je samo vašom maštom, ali u okvirima poslovne efikasnosti i izvedivosti. Najbolje prezentacije na razini MOL Grupe bit će prikazane na okupljanju u Mađarskoj gdje će prisustvovati sve prijavljene ekipe na posljednjem formalnom skupu Growww pripravnika generacije.

Pripravništvo završava pisanjem i obranom pripravničkog rada pred tročlanom komisijom.

Pored navedenih prilika za učenje, stjecanja novih vještina i radnih navika, ovaj period života će vam obilježiti i nova poznanstva. Neki od njih će vam biti kolege, a s nekima ćete se družiti i izvan radnog vremena. S nekima ćete ići na aktivnosti kao što su penjanje, karting ili escape room. Neki će vas na paintballu pogoditi u glavu pa ćete progutati malo boje. Možda bolje da ste s njima ostali samo kolege. 

FOTO: WIKIMEDIA