LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Automobilska avantura

Najskuplji vozni park na svijetu ispred Opere

Spoj luksuznih automobila i egzotične avanture na kružnom je cestovnom putovanju najprestižnijim europskim destinacijama. „Lions run“ ne zaobilazi ni zagrebački klub Operu.

Spoj luksuznih automobila i egzotične avanture na kružnom je cestovnom putovanju najprestižnijim europskim destinacijama. „Lions run“ ne zaobilazi ni zagrebački klub Operu.

Najskuplji vozni park na svijetu ove subote, 10. lipnja, stiže u Hrvatsku. Jedan od najpoznatijih hrvatskih urbanih klubova Opera domaćin je službenog partija prestižne automobilske avanture Lions run. Avanturisti iz brojnih zemalja na europskom kružnom putovanju, koje uključuje samo odabrane destinacije, ovom će prilikom stići u Zagreb. Posjetitelji će moći vidjeti i fotografirati najljepše i najskuplje automobile današnjice.

Lions Run osnovao je njemački poduzetnik Manuel Hübner. Strastveni ljubitelj luksuznih automobila i egzotike spojio je svoje dvije najveće ljubavi i postupno stvorio međunarodni brend koji predstavlja jedinstveno kružno cestovno putovanje najprestižnijim europskim destinacijama. U rekordnom roku prepoznata je posebnost ovog putovanja koje je danas jedna od najpopularnijih avantura ove vrste u svijetu.

Jedinstveni subotnji party avanture Lions run grad Zagreb svrstava uz bok Monacu, Canessu, Marseilleu i drugim luksuznim odredištima. Upotpunit će ga vrhunski glazbeni program uz gostovanje talijanskog DJ tima DJs from Mars. Riječ je o talijanskom DJ i produkcijskom timu koji čine glazbenici Max Aqualuce i Luca Ventafunk. Trio je poznat po nošenju kartonskih kutija na glavama prilikom svojih nastupa kojima oduševljavaju publiku diljem Europe, SAD-a, Brazila, Dominikanske Republike, Kanade i Kine.

FOTO: SELECT PR