LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DANI KOMUNIKACIJA 2024

Najbrži studenti besplatno putuju FlixBusom u Rovinj na Dane komunikacija!

Nepredvidivo, neuobičajeno i izvan okvira – ali uvijek neupitno kvalitetno, novo izdanje ovog nikad dosadnog festivala kreativnosti i komunikacija otvorilo je prijave, a organizatori i ovom prilikom planiraju iznenađenja i posebne pogodnosti za studente!

Nepredvidivo, neuobičajeno i izvan okvira – ali uvijek neupitno kvalitetno, novo izdanje ovog nikad dosadnog festivala kreativnosti i komunikacija otvorilo je prijave, a organizatori i ovom prilikom planiraju iznenađenja i posebne pogodnosti za studente!

Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocjenjiva iskustva i zavidna produkcija: poznati festival kreativnosti i komunikacija koji okuplja nekoliko tisuća sudionika ponovno otvara svoja vrata – i to od 11. do 14. travnja 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju, a prijave su u tijeku! Uz sjajnu cijenu festivalskih kotizacija za studente, organizatori festivala u suradnji s FlixBusom, mobility partnerom Dana komunikacija, organizirali su besplatan prijevoz za najbrže među studentima na relaciji Zagreb – Rovinj – Zagreb.

Foto: Dani komunikacija, HURA; Hotel Lone Rovinj

Festival je nadaleko poznat upravo po tome što sa svojim sudionicima uz jedinstvene edukativne sadržaje uspješno ruši unaprijed postavljena očekivanja te otvara prostor slobode za kreativnu genijalnost, povezivanje, nova učenja i spektar ideja koje iz njih proizlaze. Stoga ne oklijevajte, nego nabavite svoju kotizaciju i odmah se javite na info@danikomunikacija.com kako biste rezervirali svoje besplatno mjesto u autobusu koji u Rovinj stiže u četvrtak 11. travnja, a u nedjelju 14. travnja vraća se u Zagreb. Požurite, broj je mjesta ograničen!
 

„FlixBus je već treću godinu zaredom ponosni partner Dana komunikacija. Ove godine odlučili smo napraviti korak više i odužiti se studentima, našim najvjernijim putnicima od samih početaka. Radujemo se što ćemo besplatno povesti studente i buduće generacije komunikatora na putovanje prema ovom zaista inspirativnom i originalnom festivalu“, poručila je Petra Trojko, Senior PR & Global Corporate Publishing Manager u FlixBusu.


Podsjetimo, već je objavljen festivalski raspored te najavljen niz predavača izuzetnog postava tipično-netipičnih Dana komunikacija – sudionicima će se u Rovinju pridružiti i svjetski poznati bihevioralni ekonomist, psiholog i znanstvenik koji se bavi ljudskim ponašanjem Dan Ariely; kreativni buntovnik iz Azije s više od tisuću priznanja za svoj rad Eugene Cheong powered by ENNA; futuristica i stručnjakinja svjetskoga glasa koja znanošću dekonstruira stres i motivaciju Shivvy Jervis; vodeći komunikator Google-ova AI Laba Deepmind, SpaceX-a i Facebook-a Dex Hunter-Torricke powered by Google; prva odvjetnica specijalizirana za regulacije i autorska prava videoigara koja će nas povesti na putovanje kroz kontroverzni metaverse Micaela Mantegna; neuroznanstvenik svjetskoga glasa i predvodnik nove generacije marketinških lidera Moran Cerf powered by Hrvatski Telekom; osnivač viralnih Facebook stranica UNILAD i LADbible i jedan od prvih koji su shvatili koliko društvene mreže mogu biti istinski utjecajne Alex Partridge powered by Konzum; najveći prankster današnjice u još jednoj proslavljenoj ulozi Oobah Butler; brend-strateg svjetske reputacije koji stvara jedinstvena iskustva brendova, predvodeći ih do njihovih poslovnih ciljeva Brian Collins; globalno nagrađivani govornik, autor i komunikacijski trener koji tvrtke, menadžere i lidere pretvara u majstore komunikacije Marnick Vandebroek; marketinška stručnjakinja specijalizirana za rast brendova te autorica bestsellera The Laws of Brand Storytelling Jessica Gioglio – te niz drugih velikih svjetskih imena industrije koja će ponuditi neprocjenjiva iskustva, zavidna znanja i vrhunske uvide.

Informacije o studentskim kotizacijama dostupne su na službenoj stranici festivala.
FOTO: DANI KOMUNIKACIJA, HURA