LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT MLADI ZA MLADE

Na radionici Ženske sobe doznajte kako vam organizacije civilnog društva mogu pomoći

Predavanje će se održati u srijedu, 11. svibnja, s početkom u 11:00 na platformi Zoom.

Predavanje će se održati u srijedu, 11. svibnja, s početkom u 11:00 na platformi Zoom.

Centar za razvoj mladih organizira online predavanje na temu Kako mi organizacije civilnog društva mogu pomoći – pozitivne promjene u lokalnoj zajednici. Održat će se u srijedu, 11. svibnja, s početkom u 11:00 na platformi Zoom.

Predavačica je Svea Kučinić, mag. rehab. educ., stručna suradnica na projektima i programima u Ženskoj sobi – Centru za seksualna prava, neprofitnoj organizaciji čiji rad je usmjeren na prevenciju seksualnog nasilja i pružanje sveobuhvatne podrške osobama koje su preživjele seksualno nasilje, uključujući psihološko i pravno savjetovanje, psihoterapiju i pratnju u institucije u ulozi osobe od povjerenja i druge usluge koje su potrebne osobama koje nam se obraćaju. Ideja je da na jednom mjestu dobiju sve potrebne, specijalizirane, besplatne usluge. 

Ovo predavanje jedna je od aktivnosti projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti kroz koji CERM radi na educiranju mladih u nepovoljnom položaju – pospješuje njihove kompetencije za zapošljavanje kao i kompetencije za samostalan život – te na senzibiliziranju javnosti po pitanju problematike socijalne isključenosti. Jedan je od ciljeva, dakle, pomoći im u pripremi za samostalan život, zbog čega je, između ostalog, organizirano predavanje Kako mi organizacije civilnog društva mogu pomoći – pozitivne promjene u lokalnoj zajednici.

Sudjelovanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja sudionika potrebno prijaviti se ispunjavanjem obrasca na poveznici. Sudionici će na dan održavanja predavanja dobiti poveznicu za pristupanje Zoomu na svoje e-mailove.

Projekt MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, podsjetimo, provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnim uredom Sisak, udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Futurum Montis i Ženska soba – Centar za seksualna prava, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Za sadržaj ovog članka odgovoran je isključivo Centar za razvoj mladih.
FOTO: PEXELS