LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tribina u Klubu mladih Split

Majke svjedoče da im roditeljstvo služi kao inspiracija za poduzetništvo

Irena Orlović, Danira Glavinić i Marina Tudor izrazito su uspješne majke i poduzetnice. Kako usklađuju roditeljske i poslovne obveze, otkrit će na tribini u Klubu mladih Split.

Irena Orlović, Danira Glavinić i Marina Tudor izrazito su uspješne majke i poduzetnice. Kako usklađuju roditeljske i poslovne obveze, otkrit će na tribini u Klubu mladih Split.

Klub mladih Split i Studentski Poduzetnički Inkubator organiziraju tribinu Roditeljstvo kao inspiracija za poduzetništvo. Događaj će se u Klubu održati ovog četvrtka, 9. veljače u 18 sati.

Dok jedni smatraju da dobivanjem djece prestaje kvalitetni razvoj karijere, drugi svjedoče da upravo roditeljstvo može biti najveći poticaj na uspješne poduzetničke pothvate. U goste stižu ovi drugi kako bi prenijeli svoja uspješna iskustva, a prvi se pozivaju da ih dođu poslušati i uvjeriti se u njihove tvrdnje.

Govorit će gospođe koje su uzele stvari u svoje ruke pa stvaraju ono za što su htjele da postoji:

  • Irena Orlović, vlasnica izdavačke kuće Harfa (Knjige koje vole djecu) i autorica nagrađivane aplikacije Pametnica
  • Danira Glavinić, osnivačica branda Dada&Rocco, čiji je izum Izmjenjive navlake za dječje krevetiće nagrađen srebrom na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015. godine
  • Marina Tudor, suosnivačica stranice Femiling, osnovane kako bi pomogla svima koji traže ideje gdje s djecom, ali i bez njih, provesti kvalitetno vrijeme u Splitu i okolici.

Gošće tribine imaju različite osobne i poslovne priče, njihove su poslovne ideje u različitim fazama realizacije. No, mnogo ih toga zajedničkog veže, prije svega što ih je upravo roditeljstvo potaknulo na navedene ideje i realizaciju istih. Pričat će o usklađivanju roditeljskih i poslovnih obveza, izazovima poduzetničkih pothvata, prihvaćanju novih ideja klijenata i sl.

Naravno, osim što ćete imati priliku saznati više o njihovim iskustvima, moći ćete ih pitati što god vas zanima. Tko zna, možda i vas ohrabre na pokretanje novih poslova – s djecom ili bez njih!

FOTO: FLICKR