LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putopisno predavanje

Lada Štefek otkriva koliko se razlikuju životi japanske i hrvatske obitelji

Lada Štefek sa skupinom je izviđača prošle godine posjetila Japan. Ove će srijede održati putopisno predavanje u Info zoni.

Lada Štefek sa skupinom je izviđača prošle godine posjetila Japan. Ove će srijede održati putopisno predavanje u Info zoni.

U srijedu 23. ožujka putopisno predavanje o Japanu održat će Lada Štefek u Info zoni s početkom od 20 sati. Lada je Japan posjetila sredinom prošle godine sa skupinom splitskih izviđača. Gostujući u Info zoni ispričat će, između ostalog, kako danas živi Hirošima i koliko se razlikuju životi japanske i hrvatske obitelji, ali i što su tamo radili nešto više od dva tjedna i zašto su Česi do Japana putovali Škodom.

Foto: Info zona
 
Izviđači su za vrijeme svog boravka u Japanu proveli nekoliko dana kod japanskih obitelji u Nagasakiju. Posjetili su i Hirošimu u kojoj su proživjeli posebno emotivne trenutke. Najviše vremena ipak su proveli u izviđačkom kampu udaljenom nekoliko kilometara od grada Yamaguchija, gdje su bili smješteni sa nekoliko desetaka tisuća izviđača iz više od stotinu zemalja svijeta.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

FOTO: INFO ZONA