LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVESTRANA MLADA ŽENA

Jučer je u Potjeri briljirala studentica Ivana, a sve je nasmijala pitanjem o tome koliko osvojeni iznos vrijedi u kunama

Priilkom odmjeravanja znanja s lovcem Dejanom Kotigom izabrala je srednju ponudu, a svojoj ekipi donijela je velikih 3500 eura, a sve je nasmijala pitanjem: „Koliko je to u kunama?”

Priilkom odmjeravanja znanja s lovcem Dejanom Kotigom izabrala je srednju ponudu, a svojoj ekipi donijela je velikih 3500 eura, a sve je nasmijala pitanjem: „Koliko je to u kunama?”

Na sinjoćnjoj Potjeri sudjelovala je i devetnaestogodišnja studentica Ivana iz Splita koja trenuno u Zagrenbu studira švedski jezik i fonetiku. Bez zadrške možemo reći kako je pokazala zavidno znanje te bila dostojan predstavnik studenata za koje često vole reći da se samo prave pametni.

Ivana ja dokaz da to nije tako, a u kviz se predstavila kao svestrana mlada žena s interesima u nekoliko sfera.

Idem po kazalištima, pratim Eurosong, sudim debate, bavim se novinarstvom, pratim sport posebno skijanje, tenis, WNBA i ženski vaterpolo, igram i pub kvizove, rekla je ona na početnom predstavljanju.

Prilikom odmjeravanja znanja s lovcem Dejanom Kotigom izabrala je srednju ponudu, a svojoj ekipi donijela je velikih 3500 eura.

Nakon prikupljenog iznosa je nasmijano rekla: „Koliko je to u kunama?”

U završnoj igri natjecatelji su uspjeli napraviti čak 17 koraka prednosti, a na koncu je tim kojeg su, uz studenticu Ivanu, činili i Roland, Andrija i Silvester, kući otišao s 13 tisuća eura, odnosno 3250 eura po osobi.

Lovac je točno odgovorio na 13 pitanja, a pitanje na kojem je Kotiga zapeo ticalo se anglizma kojim nazivamo tegobe nastale kao posljedica letenja zrakoplovom kroz vremenske zone. Nije se mogao sjetiti, a točan odgovor bio je jet lag. To je bilo dovoljno da ne uspije uhvatiti tim.
Ovo je šokantno za moj studentski budžet ja mislim. Nisam mislila da ću ovako brzo izaći odavde. Stvarno je super i ljudi, tko god se misli, prijavite se, predobro je. Ne znam evo, rekla je Ivana, piše Večernji list.
FOTO: HRT, SCREENSHOOT