LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„MLADI ZA MLADE”​​​​​​​

Još je moguće prijaviti se za besplatnu edukaciju o društvenom poduzetništvu

U tijeku su prijave za sudjelovanje na besplatnoj edukaciji koju će ove subote, 24. listopada, s početkom u 15 sati održati Teodor Petričević, direktor ACT Grupe.

U tijeku su prijave za sudjelovanje na besplatnoj edukaciji koju će ove subote, 24. listopada, s početkom u 15 sati održati Teodor Petričević, direktor ACT Grupe.

Još je ostalo slobodnih mjesta na besplatnoj edukaciji o društvenom poduzetništvu koja se organizira u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti za mlade s područja Ravne Gore. Održat će se online – na platformi Zoom – ove subote, 24. listopada, s početkom u 15 sati

Gost je predavač, podsjetimo, Teodor Petričević, direktor ACT Grupe – zajednice stvaratelja promjena koja jača ekosustav impact ekonomije u Hrvatskoj i regiji srednje i istočne Europe. Kroz strukturirane i korisnicima prilagođene programe potpore, fokusirane na edukaciju, umrežavanje i financijsku podršku, omogućava održivi rast poduzeća s pozitivnim društvenim utjecajem. Povećava, naime, društveni utjecaj i investitora i poduzetnika.

Sudjelovanje je besplatno. Prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na poveznici. Dodatne informacije moguće je pronaći na službenom Facebook eventu.

Ovo je predavanje jedna u nizu aktivnosti u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
FOTO: PIXABAY