LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslovna i životna iskustva

Inspirativne priče inspirativnih govornika na konferenciji "Inspire Me" u Zadru

"Inspire Me konferencija" održava se 5. svibnja u Zadru. Okupit će poznate govornike koji će podijeliti svoje životne i poslovne priče, a posjetitelje očekuju i radionice uz bogat "networking" i zabavu.

"Inspire Me konferencija" održava se 5. svibnja u Zadru. Okupit će poznate govornike koji će podijeliti svoje životne i poslovne priče, a posjetitelje očekuju i radionice uz bogat "networking" i zabavu.

Nakon uspjeha u drugim gradovima, bliži se Inspire Me konferencija u Zadru. Gostovat će poznati govornici i predavači iz različitih područja – Krešimir Dvorski, direktor i suvlasnik Nextbike, Antonija Blaće, TV voditeljica, Ingrid Divković, poznata književnica i blogerica, Ana Šuper Matana, Daimler, Mercedes-Benz, Damir Jugo, dekan Visoke škole Edward Bernays, Hana Hadžiavdagić, jedan od najutjecajnijih influencera u regiji, Šime Vičević, Nova TV, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Martina Knežević, voditeljica marketinga u Turisthotelu, Jakov Kolega, Dejan Nemčić, Blanka Lasić, Matija Blažević, Josipa Bračanov, Andrea Tintor, a organizatori najavljuju još mnoga iznenađenja.

Događaj označava izvrsnu priliku za učenje i usavršavanje, inspiriranje pričama uspješnih pojedinaca, informiranje o mogućnostima zapošljavanja i realizaciji vlastitih ideja, upoznavanje s novim tehnologijama, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu. Zahvaljujući vrhunskim gostima, dobroj atmosferi, odličnom networkingu i zabavi, u kratko vrijeme postao je nezaobilazan za brojne posjetitelje.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh). Paralelno će se održavati specijalizirane radionice namijenjene manjim grupama u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (marketing, IT, prodaja, event management, financije, NLP, lifestyle, prehrana, fitness i dr.). Za sve one koji su u potrazi za poslom ili žele promijeniti karijeru, predstavit će se neke od najvećih domaćih i inozemnih kompanija poput Nestlea, P&G, Autotransa, Turisthotela.

Prva Inspire Me konferencija u Zadru održat će se 5. svibnja od 10 do 18 sati na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru. Nakon toga, od 20 do 22 sata, slijedi neformalni dio konferencije izvan fakulteta, a od 22 sata počinje party.

Događaj organiziraju Start-up udruga, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i poduzetnički portal eCroatia. Više informacija potražite na službenoj stranici i Facebooku ili pošaljite upit na e-mail adresu inspire.me.konferencija@gmail.com, a govore s ostalih konferencija možete pogledati na YouTubeu. Ulaznice su dostupne na poveznici.

FOTO: START-UP UDRUGA