LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stožer civilne zaštite RH

Imamo 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom; policija bi mogla dolaziti u noćne klubove

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite RH objavljene su najnovije informacije o koronavirusu, a prema njima u protekla 24 sata imamo 56 novozaraženih.

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite RH objavljene su najnovije informacije o koronavirusu, a prema njima u protekla 24 sata imamo 56 novozaraženih.

Danas, 26. lipnja, bilježimo 56 novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata, čime imamo ukupno 2539 oboljelih od koronavirusa U posljednja 24 sata testirano je 780 osoba, što znači da je ukupan broj testiranih 75 437.

Koronavirus ponovno kuca na vrata ili nikad nije ni otišao?


Od novooboljelih, 23 su osobe iz Grada Zagreba, 12 osoba iz Osječko-baranjske, po 5 osoba pozitivno je u Zagrebačkoj, Splitsko-dalmatinskoj i Primorsko-goranskoj županiji, po 2 osobe dolaze iz Koprivničko-križevačke i Zadarske, a 1 je osoba iz Brodsko-posavske županije i 1 iz Varaždinske. Na bolničkom liječenju je 51 osoba, a oporavljenih je 2150 – jedna osoba ozdravila je od jučer.

Dobra vijest za sve koji planiraju na Work and Travel – više neće biti potrebna potvrda o cijepljenju protiv bolesti COVID-19 za ulazak u SAD


Sporni su i slučajevi zaraze u noćnim klubovima:

– Imamo neke podatke o tome. Radi se o nekoliko kontakata u nekoliko klubova i zbog toga smo odlučili donijeti odluku kojom će se provoditi kontrola preporuka pridržavanja u noćnim klubovima. Inspekcija i policija će izlaziti u noćne klubove i pratiti. Ako uoče nedostatke, tražit će da se trenutno počne s provođenjem preporuka. – rekao je ministar Božinović.

FOTO: PIXABAY