LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVI ZA HRVATSKU

Hrvatskim navijačima se na tribini pridružili i šeici, procurio video kako s Hrvatima pjevaju domoljubne pjesme

Snimka prikazuje arapske šeike kako zajedno s hrvatskim navijačima, na tribinama Education Cityja, pjevaju poznate stihove domoljubne pjesme „U boj, u boj, za narod svoj”.

Snimka prikazuje arapske šeike kako zajedno s hrvatskim navijačima, na tribinama Education Cityja, pjevaju poznate stihove domoljubne pjesme „U boj, u boj, za narod svoj”.

Kao što već znamo, Hrvatska reprezentacija bila je uspješnija od reprezentacije Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a u utorak nam slijedi dvoboj protiv Argentine u 20 sati.
 

Čini se kako su svi na našoj strani, a jedna takva snimka osvanula je na Facebooku. Naime, snimka prikazuje arapske šeike kako zajedno s hrvatskim navijačima, na tribinama Education Cityja, pjevaju poznate stihove „U boj, u boj, za narod svoj”.

Riječ je o domoljubnoj pjesmi koja već godinama izaziva polemike o opravdanosti njena pjevanja na ovakvim događajima, međutim kada se tome pridruže i ostali narodi, sve se ostavlja po strani jer simpatičnost obuzme sve što se eventualno može kritizirati.

Ako shvate ozbiljno, bit će svega, samo je jedan od komentara koji je nasmijao brojne obožavatelje nogometa.

Ipak, čini se kako nisu baš svi šeici bili sretni, a prema pisanju 24 sata, nekolicinu šeika je pobjeda hrvatske repretzentacije itekako razljutila, pa su nakon zadnjeg pronašenog penala protivničke reprezentacije počeli bijesno bacati mobitele te su nakon toga napustili stadion. Što im je točno zasmetalo, ne zna se, a ono što sigurno znamo je da su im lentu simpatičnosti uzeli ovi s naših tribina.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA;FACEBOOK, SCREENSHOOT