LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska nogometna reprezentacija

Organizira se doček Vatrenih: najavljeni nastupi poznatih glazbenika

Naše reprezentativce očekuje spektakularan doček na glavnom zagrebačkom trgu.

Naše reprezentativce očekuje spektakularan doček na glavnom zagrebačkom trgu.

Iako je doček prvotno planiran za ponedjeljak, uspjeh hrvatskih reprezentativaca građani će imati priliku pozdraviti u nedjelju. Naime, Vatreni nisu uspjeli ostvariti plasman u finale ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, a utakmica za brončanu medalju na rasporedu je u subotu. 

Još se igra i utakmica za treće mjesto u subotu, tako da se nadam još jednoj brončanoj medalji kao onoj 1998, kada sam i sam bio na toj utakmici. Reprezentacija bi trebala sletjeti u nedjelju, između 15 i 17 sati. Prema tome ćemo ravnati doček. Sada radimo na sigurnosnom protokolu u suradnji s Vladom i predstavnicima MUP-a – rekao je pred novinarima gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević.

Iako Hrvatska očito neće ponoviti uspjeh iz 2018., kada su u Rusiji osvojili spektakularno drugo mjesto, izabranike Zlatka Dalića svejedno očekuje kraljevski doček, kakav su neupitno i zaslužili, neovisno o ishodu utakmice za treće mjesto. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, na Trgu bana Josipa Jelačića trebali bi nastupiti Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Indira Levak i Jole.



 


 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT