LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
nova godina 2024.

Gdje na doček? Grše će u Split, Gibonni u Rijeku, Psihomodo Pop u Šibenik - a vi?

Svaki grad potrudio se organizirati nezaboravan doček, a uz tradicionalne ponoćne, sve češći su i dječji dočeci u podne.

Svaki grad potrudio se organizirati nezaboravan doček, a uz tradicionalne ponoćne, sve češći su i dječji dočeci u podne.

Svake godine, gradovi diljem Hrvatske postaju epicentri nezaboravinh dočeka Nove godine koji privlače građane, ali i turiste.  Evo pregleda nekih od najznačajnijih dočeka 2024. godine u nekoliko hrvatskih gradova.

 

Zagreb

Glavni grad Hrvatske priprema se za nezaboravan doček Nove godine na glavnom gradskom trgu gdje će nastupiti riječka grupa Let3 i zagrebačka filharmonija. Stossmayerov trg bit će domaćin Fuliranja Nove godine s nastupom splitske grupe TBF, dok će Europski trg vibrirati uz Vitamin Disco kolektiv. Nova adventska lokacija, Matoš i mačke s DJ-em Primecom, pružit će poseban ugođaj. Ledeni park, otvoren do 2 ujutro, omogućit će vam da ukližete u Novu godinu.

 

Pula

Pula će dočekati Novu godinu na Portarati uz nastup Luke Nižetića u podne te kasnije u večernjim satima uz DJ Teddy-Leea i Vojka V. Bonusi i nagrade čekaju posjetitelje Admiral.hr, a na Tržnici će nastupiti Vesna Nežić Ružić i Magnolija. Na Forumu će zabavljati Indira Forza i Funbox band.

 

Rijeka

Rijeka će svoje građane i goste povesti u Novu 2024. uz Gibonnija na riječkom Korzu. Prije njega, nastupit će Grooversi, a nakon njega DJ Voljen Kolarić. Dječji doček u 10:30 na Gradini, večernji doček u 22 sata uz DJ Roberta Fishera - Rijeka nudi dvostruki doživljaj za doček Nove godine.

 

Šibenik

U Perivoju, Teke Yeke će podnevno ispratiti Staru godinu, a večernji program donosi Psihomodo Pop i Stereo MC’s. Šibenik slavi trodnevnu manifestaciju s nastupima BluVinila, Parov Stelara, El Siciliana i Antonia Zuze.

 

Split

Split priređuje doček na Rivi uz Doris Dragović, predvođenog poznatim reperom Gršom. Nakon vatrometa, plesat će se uz rap i regge grupu Kuzma i Šaka Zulu.

 

Osijek

Osijek u Tvrđi organizira dva dočeka. U podne nastupa Mia Dimšić, a navečer Parni valjak s novim pjevačem Igorom Drvenkarom.

 

Vukovar

Na Trgu Republike Hrvatske, Matija Cvek će hitovima kao što su „Nasloni se" i „Visine" uvesti u Novu 2024.

 

Dubrovnik

Dubrovnik će svoj doček započeti tradicionalnom kolendom, a večernji program uvest će Ante Gelo Benda, Zdravko Čolić i bogat program u obližnjim klubovima.

 

Zadar

Doček u Zadru održava se na dvije lokacije. Na Narodnom trgu nastupaju Rockatansky band, Ivo Sikirić Ićo i Dilema, dok će na Trgu Petra Zoranića zabavljati Kanella, Jole i Bolero.

 

Rovinj

Rovinj će svoj doček organizirati na prelijepoj Rivi. Nastupaju lokalni glazbenici, a poseban gost večeri bit će poznati bend The Frajle.

 

Karlovac

Za doček Nove godine za zagrijavanje nastupaju Begini, a u 2024. će Karlovčane uvesti Učiteljice, uz ponoćni vatromet.

 

Varaždin

Službeni doček bit će na Korzu uz nastup grupe Zodiac, a rekreativci i sportaši u Novu godinu mogu ući kao sudionici 45. Novogodišnje utrke.
 

Samobor

Dječji doček u podne na glavnom gradskom trgu uz popularnog Jolu, zabavljat će vas od 11 sati, a u večernjim satima očekuje se dobar provod na klasičnom ponoćnom dočeku uz grupu Panorama.


Svi gradovi obećavaju nezaboravan doček Nove godine uz glazbene poslastice i raznolik program. Sada je samo pitanje – u kojem gradu vi želite dočekati 2024.?

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA