LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posljedice potresa

FOTO: Pogledajte kako sada izgleda škola u Glini koja je oštećena uslijed potresa

Ravnateljica srednje škole u Glini uz fotografije je objavila stanje u kojemu se škola našla nakon jakog potresa.

Ravnateljica srednje škole u Glini uz fotografije je objavila stanje u kojemu se škola našla nakon jakog potresa.

Jedna od pojava koja slama srca stanje je u srednjoj školi u Glini koja je značajno oštećena uslijed potresa 29. prosinca 2020.

Na fotografijama u fotogaleriji možete vidjeti štetu do koje je došlo i kako sada izgleda ustanova koja je donedavno bila drugi dom učenicima i mjesto gdje su odrastale generacije. Njezina su vrata zatvorena do tko zna kada, istaknula je ravnateljica:

– Dragi naši učenici, poštovani djelatnici, morala sam otići. Bojim se da povratak neće biti ni lak ni tako skor. Fotografije sve govore. U trenutku potresa nekoliko se djelatnika zateklo u školi i u zadnji su tren, Bogu hvala, izašli neozlijeđeni. Čuvajte se, čuvajte svoje obitelji, pomažite jedni drugima jer u ovom trenutku, to je nužno i najbitnije. Danas sam po prvi put s izrazitom tugom zaključala vrata naše škole. Sve nas i ovu kuću srednjoškolskog odgoja i obrazovanja našega Grada stavljam dragom Bogu u ruke i zahvaljujem svim divnim ljudima koji neprestano zovu iz cijele Hrvatske, ali i šire i nude svoju pomoć. Nakon obilaska većine učionica i kabineta, pomoć će nam itekako biti potrebna. Hvala DVD-u Glina na prijevozu nužnih stvari, hvala Crvenom križu Glina na poslanoj ekipi za intervencije. U ime svih nas, svima od srca hvala. Bog Vas blagoslovio. Vaša ravnateljica

FOTO: FACEBOOK/SREDNJA ŠKOLA GLINA