LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Eurosong 2024.

Eurosong dolazi u Hrvatsku: Baby Lasagna u društvu eurovizijskih zvijezda nastupa u Zagrebu

Događaj ne samo da obećava izvedbe najvećih eurovizijskih hitova, već će pružiti i nezaboravno iskustvo, spoj vrhunske produkcije i strastvene ljubavi prema Eurosongu.

Događaj ne samo da obećava izvedbe najvećih eurovizijskih hitova, već će pružiti i nezaboravno iskustvo, spoj vrhunske produkcije i strastvene ljubavi prema Eurosongu.

Ovogodišnji eurovizijski favorit Baby Lasagna, TikTok zvijezda Alessandra, legendarna jugoslavenska pobjednica Emilija Kokić, dvostruka azerbejdžanska predstavnica Efendi i danska pobjednica Eurovizije Emmelie de Forest, samo su neki od sudionika prvog izdanja glazbeno-scenskog eurovizijskog spektakla Eurosong – Najveći hitovi, koji će se održati 8. lipnja 2024. godine u Zagrebu. Eurosong – Najveći hitovi ne samo da obećava izvedbe najvećih eurovizijskih hitova, već će pružiti i nezaboravno iskustvo, spoj vrhunske produkcije i strastvene ljubavi prema Eurosongu.

Događaj je nastao kao plod suradnje međunarodnog udruženja ljubitelja Eurosonga – OGAE, studentske udruge UNITY OF COLORS za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti, te studenata Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN kojima je ovaj projekt ujedno i završni rad na studiju.

Osim domaćih i stranih predstavnika s Eurosonga, sudionici će imati priliku uživati u eurovizijskim hitovima izvedenim od strane izvođača koji su obilježili svoje nacionalne izbore kao što su Marko Bošnjak, Lara Demarin, Eugen Višić i ostali. Ulaznice za muzičko-scenski eurovizijski spektakl mogu se nabaviti preko web stranice Ulaznice.hr, no imajte na umu da je broj ulaznica ograničen.

Više informacija o koncertu i gostima možete saznati putem službenih društvenih mreža događaja Facebook, Instagram, TikTok i X.

FOTO: UNITY OF COLORS