LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje

EIT Manufacturing organizira natjecanje pod nazivom BoostUp!; prijave su u tijeku

U tijeku prijave za BoostUp! natjecanje koje je namijenjeno razvojnim tvrtkama i timovima koji razvijaju inovativna rješenja u unapređenju proizvodnje.

U tijeku prijave za BoostUp! natjecanje koje je namijenjeno razvojnim tvrtkama i timovima koji razvijaju inovativna rješenja u unapređenju proizvodnje.

Inovatorska zajednica Europskog instituta za inovacije i tehnologiju EIT Manufacturing organizira natjecanje pod nazivom BoostUp! Zajednica je orijentirana na podizanje proizvodnje na novu razinu, stoga je i program namijenjen tvrtkama i timovima koji razvijaju inovativna rješenja u unapređenju proizvodnje, kao i onima kojima je potrebna podrška u transformaciji proizvodnih procesa.

Program natjecanja podijeljen je u tri kategorije: Create, Accelerate i Transform. Kategorija Create namijenjena je timovima i poduzetnicima u ranoj fazi, odnosno prije osnivanja, s rješenjima u raznim područjima, poput: Green, waste-free manufacturing & Circular Economy i Resilient Manufacturing. Sljedeća je kategorija Accelerate i ona je namijenjena tvrtkama koje namjeravaju širiti svoje poslovanje u nova zemljopisna područja i na nova tržišta.

Prijave su moguće u širokom spektru temaAutomation of manufacturing operations (e.g. robotics), Agile, flexible and resilient supply chain, Process and resource consumption efficiency, Prediction of demand, supply and assets usage (e.g. predictive maintenance) i slično. Posljednja je kategorija Transform. Ona je namijenjena tržišno aktivnim tvrtkama koje su prepoznale transformacijske izazove te za pronalazak odgovora trebaju pomoć. Područja su kojima se bavi ova kategorija: Green manufacturing & circular economy, Resilient manufacturing i Flexible and agile manufacturing.

Nagrade u sklopu kategorija Create i Accelerate uključuju podršku u razvoju tehnologije i/ili poslovanja, promociju putem EIT Manufacturing mreže. Također, postoji i mogućnost osvajanja novčanih nagrada finalnom krugu. U sklopu kategorije Transform odabrane će tvrtke primiti podršku u razvoju poslovanja i transformaciji te u povezivanju s tvrtkama koje potencijalno mogu ponuditi rješenja za označene probleme.

Prijave traju do 6. rujna 2020. godine, a više o njima i samom natjecanju možete doznati ovdje.

FOTO: PIXABAY