LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekskluzivno zagrebačko događanje

DK Home: Tradicija ili inovacija u komunikaciji brendova – a zašto ne oboje?

Sudionike DK Homea očekuje diskusija na kojoj će Zvonimir Seki, Nikolina Zečić, Natko Beck i Ivan Šarić uz moderatora Vedrana Sorića razmijeniti mišljenja o efikasnim komunikacijskim strategijama brendova koji niz godina predvode tržište.

Sudionike DK Homea očekuje diskusija na kojoj će Zvonimir Seki, Nikolina Zečić, Natko Beck i Ivan Šarić uz moderatora Vedrana Sorića razmijeniti mišljenja o efikasnim komunikacijskim strategijama brendova koji niz godina predvode tržište.

Tržište je danas preplavljeno novim proizvodima i inovacijama, no unatoč tome nekim se brendovima uvijek vraćamo spontano. Je li ključni sastojak uspješna tradicija, efikasna inovacija – ili nerazdvojiva kombinacija tih elemenata koja nas uvijek podsjeti na djetinjstvo i mladost? Upravo će se tom temom baviti panel naziva Tradition or Innovation? Why Not Both! u sklopu zagrebačkog događanja DK Home presented by A1, koje će se održati na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac 14. i 15. lipnja.

Sudionike ekskluzivnog zagrebačkog događanja očekuje zanimljiva diskusija na kojoj će stručnjaci i komunikatori domaće industrije Zvonimir Seki, Nikolina Zečić, Natko Beck i Ivan Šarić uz moderatora Vedrana Sorića, stručnjaka za strateško i operativno vodstvo te prodajnog savjetnika koji uspješno razbija mitove o prodaji, razmijeniti mišljenja o efikasnim komunikacijskim strategijama brendova koji niz godina predvode tržište.
– Mnoge tvrtke i brendovi ponose se svojom tradicijom koristeći ju kao integralni dio svoje komunikacijske strategije. No, ako ostaju isključivo vjerni svome nasljeđu, a tradiciju stavljaju u prvi plan, zanemarujući nužne promjene odnosno usklađivanje s tržišnim trendovima, riskiraju neučinkovitost i nekonkurentnost u modernom potrošačkom okruženju. Ovaj panel donosi nam kvalitetan uvid u važnost uravnotežene poslovne i komunikacijske strategije koja učinkovito integrira viziju budućnosti i vrijednosti koje pripadaju temeljnim tradicijama i povijesti kompanija i brendova. Zanimljivo, upravo inovacije ovdje igraju ključnu ulogu omogućavajući brendovima da ostanu vjerni svojim korijenima i ujedno ispunjavaju suvremene potrebe potrošača. – rekao je Zvonimir Seki, direktor marketinga Francka odgovoran i za razvoj strategije inovacija koje predvode domaće, ali i regionalna tržišta.
Razgovoru će se još pridružiti i Nikolina Zečić, direktorica Upravljanja iskustvom klijenata, marketinga, identiteta i komuniciranja u Zagrebačkoj banci te stručnjakinja za poslovnu strategiju zasnovanu na korisničkom iskustvu, Natko Beck, komunikator godine, influencer i, kako sam za sebe kaže, lajavi liječnik koji je znanost donio na društvene mreže i demistificirao je svojoj brojnoj publici, Ivan Šarić, televizijski voditelj, stand-up komičar, influencer te marketinški kreativac itekako upućen u komunikacijska kretanja brendova.

Kako tradicionalni brendovi u vremenu stalne promjene pronalaze vjerne kupce i simpatizere čak i među najmlađom publikom, što piše u njihovim komunikacijskim strategijama i kakva ih budućnost očekuje saznat ćemo drugog dana DK Homea, 15. lipnja u lounge zoni pored kafića. Najavu cjelokupnog programa događanja pratite na službenim stranicama.

A1 je generalni partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i dosad potvrđeni partneri Franck, Zagrebačka banka, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, WAI Moment, Studio Moderna, Podravka, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Cerovski Print Boutique, Go2Digital, Presscut i drugi.
FOTO: HURA