LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Besplatno savladajte vještine pisanja u Udruzi CINAZ

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu pisanja eseja u Udruzi CINAZ. Prijaviti se možete do 8. ožujka.

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu pisanja eseja u Udruzi CINAZ. Prijaviti se možete do 8. ožujka.

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu namijenjenu svim mladima koji žele razviti vještinu pisanja, a posebice maturantima, koji se pripremaju za državnu maturu iz hrvatskoga jezika. Jednodnevna besplatna radionica održat će se u srijedu, 9. ožujka 2016. u 17:15, u trajanju od 2 sata, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), Zadar.

Ciljevi su radionice naučiti razlikovati vrste tekstova; na primjerima i vježbama naučiti kako stvoriti koncept i razraditi priču, razviti sposobnost razlikovanja bitnog od suvišnog, shvatiti značenje motiva u kreativnom pisanju, naučiti kako grafički oblikovati tekst – koji su osnovni dijelovi teksta, usvojiti gramatičke zakonitosti, razviti vještinu kreativnog pisanja u skladu s individualnim sposobnostima i interesima.

Za radionicu se potrebno prijaviti putem prijavnice do utorka, 8. ožujka 2016. u 13:00 na poveznici. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail cinaz.info@gmail.com ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.

FOTO: UDRUGA CINAZ