LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Besplatni tečaj ruskog jezika za početnike

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

Do 19. siječnja traju prijave za besplatni petotjedni tečaj ruskog jezika za početnike koji će se provoditi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ ponedjeljcima od 22. siječnja.

Вы говорите по русски? Ako je odgovor na ovo pitanje „ne" ili ne znate što ono znači, a želite da se takvo stanje promijeni, dođite na uvodni tečaj ruskog jezika u KLOOZu.

Uvodni tečaj ruskog jezika namijenjen je osobama koje nemaju nikakvog predznanja te se dosad nisu susreli s ruskom ćirilicom. Naučit će pisati i čitati rusku ćirilicu, razumjeti i koristiti jednostavan vokabular koji se odnosi na neposrednu okolinu, predstaviti sebe i drugu osobu te postaviti nekoliko pitanja o njima. Također, naučit će i korisne svakodnevne izraze o prijevozu, vremenskim prilikama, kako naručiti jelo u restoranu i sl.

Od polaznika se traži motivacija za učenjem, redovito pohađanje te izvršavanje domaćeg rada. Tečaj počinje u ponedjeljak, 22. siječnja 2018, u 18 sati. Održavat će se u prostoru Kluba mladih KLOOZ na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2 (iznad Obale i Lučice), i to kroz pet tjedana uvijek ponedjeljkom u istom terminu. 

Budući da je broj polaznika ograničen, prijave traju do petka, 19. siječnja, u 18 sati, a prednost pri odabiru imat će mlade osobe od 15 do 30 godina. Vrše se na poveznici, a svi odabrani polazanici primit će obavijest na elektroničku adresu.

Aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

FOTO: FLICKR