LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Autotransovi popusti

Autobusne karte za mlade s popustom i do 50 posto!

Autobusna kompanija Autotrans brine o studentskom budžetu i nudi odlične popuste mladima. Također, čitatelje portala Studentski.hr nagrađuje dvjema povratnim kartama od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa.

Autobusna kompanija Autotrans brine o studentskom budžetu i nudi odlične popuste mladima. Također, čitatelje portala Studentski.hr nagrađuje dvjema povratnim kartama od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa.

Najbolje životno doba, ono studentsko i učeničko, idealno je vrijeme za lude zabave, nezaboravne izlaske i putovanja koja ćeš pamtiti do kraja života. Budući da su studentski i učenički budžeti najčešće vrlo ograničeni, a svaka je kuna bitna, Autotrans je pripremio odlične popuste na putne karte za osobe mlađe od 26 godina.

Osim toga, tu je i a-iskaznica kojom ostvaruješ pravo na dodatnih 5 posto popusta, a koju možeš besplatno izraditi na brojnim prodajnim mjestima i u poslovnicama Autotransa. Stoga, ako si mlađi od 26 godina, imaš a-iskaznicu i kupuješ kartu online, možeš ostvariti i do 35 posto popusta na jednosmjernu kartu te do 50 posto popusta na povratnu kartu na svim relacijama duljim od 40 kilometara.

Treba li ti dodatni poticaj da se kreneš pakirati? Putovao bi, a ne znaš kamo ili nisi siguran kako stići do željenog odredišta? Da ti olakšamo, izdvojili smo nekoliko najpovoljnijih cijena na popularnim relacijama iz ZagrebaSplitaZadraŠibenikaDubrovnikaPulePorečaRovinjaPazina,
Rijeke, Osijeka i Slavonskog Broda.

Zagreb – Zadar, uz a-iskaznicu, već od 72 kn

Šibenik – Split, uz a-iskaznicu, već od 30 kn

Zagreb – Pula, uz a-iskaznicu, već od 52 kn

Zagreb – Pazin, uz a-iskaznicu, već od 52 kn

Zadar – Split, uz a-iskaznicu, već od 53 kn

Split – Dubrovnik, uz a-iskaznicu, već od 66 kn

Zagreb – Rovinj, uz a-iskaznicu, već od 59 kn

Zadar – Šibenik, uz a-iskaznicu, već od 27 kn

Zagreb – Rijeka, uz a-iskaznicu, već od 39 kn

Zagreb – Poreč, uz a-iskaznicu, već od 58 kn

Zagreb – Slavonski Brod, uz a-iskaznicu, već od 56 kn

Zagreb – Osijek, uz a-iskaznicu, već od 72 kn

Više o navedenim relacijama i cijenama provjeri na Autotransovoj Ponudi za mlade. Zanima te neka druga relacija? U pretraživač voznog reda na stranici Autotransa upiši kamo želiš ići i kupi kartu online. Ne moraš ju printati, već je pri ulasku u autobus samo pokaži vozaču na zaslonu pametnog telefona ili tableta.

Portal Studentski.hr u suradnji s ovom autobusnom kompanijom nagrađuje vjerne čitatelje. Za početak akademske godine dijelimo dva puta po jednu povratnu kartu (od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa) + a-iskaznicu kojom se ostvaruje dodatni popust na sva iduća putovanja. Sve što trebaš napraviti jest na svom Facebook profilu objaviti sliku iz svog rodnog kraja dok još traju praznici i staviti hashtag #AutotransomNaFaks, a najsretnije među vama nagradit ćemo slučajnim odabirom. Nagradni natječaj traje od 12. do 18. rujna, kada ćemo izvući dobitnike i objaviti ih na našem Facebooku.

FOTO: AUTOTRANS