LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ilegalan rad

ANKETA: Vlasnik teretane jutros počeo s radom unatoč zabrani; objavio i mjere

Andrej Klarić, vlasnik zagrebačke teretane, odlučio je ilegalnim otvaranjem svoje teretane stati na kraj zabrani rada. Podržavate li postupak?

Andrej Klarić, vlasnik zagrebačke teretane, odlučio je ilegalnim otvaranjem svoje teretane stati na kraj zabrani rada. Podržavate li postupak?

Vlasnik Quantum Premium Gyma Trešnjevka Andrej Klarić odlučio je unatoč zabrani Stožera civilne zaštite RH jutros u 6 ujutro otvoriti vrata teretane. Objavio je čak i mjere kojih se gosti moraju pridržavati.

Nedugo nakon otvaranja pred teretanu je stigla policija, no Klarić je za 24 sata rekao da se ne boji jer više nema što izgubiti.
– Razlozi zašto sam ovo učinio su vrlo jednostavni. Od prvog dana, kada su se zatvorili objekti,  bio sam protiv njihova zatvaranja jer smatram da su tada već postojeće mjere bile više nego primjerene. – objasnio je za 24 sata te dodao da više ne vjeruje Stožeru jer su ga već nekoliko puta prevarili s datumom otvaranja.
Prema onome što je naveo, odaziv je bio dobar, popunila su se sva slobodna mjesta, odnosno mjesta koja su ostala dostupna nakon što je primijenio određene mjere: ograničio broj osoba u teretani te nametnuo obavezu nošenja maski sve vrijeme osim za vrijeme vježbanja. Na njegovu Facebook profilu čak je moguće pratiti prijenos uživo.

Podržavate li postupak vlasnika teretane? Otkrijte nam anonimno u anketi na poveznici.
 
FOTO: PIXABAY