LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vrlo neslana šala

18-godišnjak na letu za Zadar putnicima slao fotografije pa stavljen na crnu listu

Glasnogovornik aviokompanije potvrdio je za medije kako je fotografija poslana ostalim putnicima protumačena kao moguća prijetnja bombom.

Glasnogovornik aviokompanije potvrdio je za medije kako je fotografija poslana ostalim putnicima protumačena kao moguća prijetnja bombom.

18-godišnji putnik idućih pet godina ne smije letjeti nizozemskom aviokompanijom Transavijom jer je nekoliko minuta prije polijetanja zrakoplova tipa B737-700 iz Rotterdama za Zadar ostalim putnicima u putničkoj kabini AirDropom slao fotografije srušenih aviona, prenosi Croatian Aviation.

Uznemireni putnici odmah su obavijestili kabinsko osoblje pa je polijetanje odgođeno, a u zrakoplov pozvana policija.

Student koji je uhodio Taylor Swift ne boji se mogućih posljedica!Glasnogovornik aviokompanije potvrdio je za medije kako je fotografija poslana ostalim putnicima protumačena kao moguća prijetnja bombom.

Ova država zabranjuje korištenje društvenih mreža mladima!


Posada je zatim zatražila da osoba koja je poslala fotografije ustane i izađe iz zrakoplova, no mladić nije htio ustati sve dok kapetan nije objavio kako zrakoplov neće poletjeti sve dok se ne pronađe krivac za navedeno. 

18-godišnjak je ispraćen iz zrakoplova pod policijskom pratnjom te je zbog navedenog čina izveden i pred sud. Kazao je kako nije imao loše namjere, već se samo našaliti s putnicima.

Nema više dijeljenja lozinki: Netflix uveo nove mjere i u HrvatskuZrakoplov je poletio iz Rotterdama s 40-ak minuta zakašnjenja prema Zračnoj luci Zadar.
FOTO: UNSPLASH